![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi-o lua in nume de rau (acum sunt in goana, nu am timp sa elaborez mesaje placute), dar cred ca esti in pericol (daca nu chiar victima deja) de brain wash sever! Sa recunosti sincer si deschis ca esti mai putin decat el (+ in conditiile in care sunteti impreuna de multisor) deschide larg usa compromisurilor de tot felul. Inclusiv cel al lipsei.. casatoriei. Chiar daca simti ca el este o persoana extraordinara, nu te anula singura pe tine.. nu o sa-ti fie bine. Explic alta data.. (Trebuie sa mai cresti un pic.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În altă ordine de idei, de ce să nu am o viață veselă si ferice? Din pricină că sunt alții care vor să nu fie așa? Viața asta aici e prea scurtă.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu mi-am permis sa trag concluzii pe marginea mesajelor tale deoarece au mereu o nota sarcastica,caustica...ceea ce m-au facut sa cred ca in viata reala nu erai o persoana tocmai fericita... Dar astea sunt pure speculatii in virtual,important este ca ai o viata cu aspecte bune si placute,iar eu m-am inselat ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Un fir relaxant. Interesant de urmarit .
Poate ca asa aflind (prin asemanare cu altii sau prin constatare directa) ce ne mai lipseste ne si hotarim sa schimbam cite ceva in noi, mai inainte de a-i cere celuilalt sa se schimbe. Cred ca ar fi interesant ca sa aflam cum ar arata barbatul ideal si sa aflam in cit timp ne-am satura de idealismul lui . Daca idealismul lui ar fi in stare sa ne schimbe si pe noi in bine si mai ales daca am afla cum ar arata viata cind ambii ar fi ideali sau idealisti. Desigur ca toate acestea ipotetic (si dupa viziunile noastre) deoarece practic este muuult prea greu de gasit si suportat !
|
||||
|
||||
![]()
bravo lui! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anyway, sa mai si radem un pic :) . Tineti minte si pilda aceea a parintelui Antonie cel Mare, cu intinsul corzii. Un cuplu își sărbătorește nunta de 40 de ani într-un mic restaurant liniștit și romantic. Dintr-o dată la masa lor apare o mica zână care le spune: -Pentru că sunteți un cuplu exemplar și pentru iubirea voastră reciprocă în tot acest timp, vă îndeplinesc fiecăruia o dorință! Soția spune: - Vreau să călătoresc cu soțul meu drag în jurul lumii! Zâna flutură bagheta magică și apar 2 bilete de călătorie în mâinile ei. Soțul s-a gândit un moment și spune: - Ei bine, asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori. Imi pare rău iubirea mea, dar dorința mea este de a avea o soție cu 30 de ani mai tânără decât mine!Soția și zâna au rămas profund dezamăgite. Dar dorința este dorință. Zâna a fluturat bagheta magică și minune!.... soțul a devenit de 92 de ani! Morala acestei povești: Bărbații care sunt nemernici și nerecunoscători ar trebui să nu uite că zânele sunt totusi de sex feminin! Nota mea : am omis intentionat sa dau copy/paste la ultima linie a bancului, dar am zis sa-mi repar totusi 'greseala'. deci, era vb de un indemn de a trimite aceasta pilda oricărei femei care vrea să râdă și bărbaților care pot face față! Aici pe forum fiecare duce cat poate, n-am cum sa fac diferenta. Last edited by mirela.t; 28.01.2012 at 07:04:29. Motiv: nota |
|
||||
|
||||
![]()
Daro poveste cu femei nemernice si nerecunoscatoare nu știi?
|
||||
|
||||
![]()
Nope. da'mi place semnatura ta !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa-ti spun eu o poveste cu femeie nemernica si nerecunoscatoare.
(de fapt o spun mai mult pt Fallen, poate prinde morala reala) Prietena mea a stat in "relatie" cu barbatul perfect (da, tot un Mr.Perfect) timp de peste trei ani. Totul era minunat, se iubeau, el chiar gatea ocazional, o coplesea cu cadouri, ii indeplinea orice dorinta.. mai putin ceea ce astepta ea: casatoria. I-a spus fata o data, de doua ori.. El nimic. Pana la urma i-a dat "ultimatum": daca relatia lor nu ajunge nicaieri, ea prefera sa plece cat timp este inca tanara. El i-a zis ca relatia lor este perfecta, ce-i aia o foaie de hartie care sa o ateste? Au sentimentele care-i leaga.. Bla bla. Ea l-a parasit. Concluzia unanima a familiei lui si a prietenilor: femeia era nemernica si nerecunoscatoare! Mai bine ca s-au despartit. Cum sa se insoare cu o asa ingrata care se gandea numai la ea? (poveste reala) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@mirela.t, de cand ma stiu tot de zane dintr-astea am auzit: "Zana Maseluta", "Ielele", ca sa nu mai zic de celelalte "muieri" celebre: "Muma Padurii", "Baba-cloanta-cotoroanta", "Zgripturoaica", "Soacra cu trei nurori", si alte babe (Punguta cu 2 bani, Fata babei, Baba Dochia sau Baba Novac!...) Pana si Alba ca zapada s-a compromis impartind casa cu 7 barbati, sub nivelul ei... social si a fost salvata de un print sharmant, prin respiratia "gura la gura", dupa ce ma-sa vitrega (tot o muiere, deci) a otravit-o cu sange rece (sau cu un mar, nu mai tiu bine minte, ca eram copkil). Pe cand barbatii perfecti... Fat-frumos (cu sau fara stea in frunte, da' numa' cal alb sa aiba), Harap-alb, Grauceanu, Adrian Mutu... eheheyy... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|