![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Raoul, nu sunt sectar ci sunt ucenic al lui Iisus Hristos! Iar daca sunt pe acest forum este pentru ca fac parte din comunitatea Lui de credinciosi, numita Biserica. El si-a dat viata pentru toti cei ce vor crede in El, pentru toti cei ce Il vor ca Domn si Mantuitor. Iisus Hristos este -precum spunea si Sf.Ap. Toma- Domnul meu si Dumnezeul meu. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Treimii celei de o Fiinta! Te rog, in Numele lui Iisus Hristos, primeste in inima ta pe toti cei ce-L marturisesc pe El ca Domn si Dumnezeu! Fii binecuvantat!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar atunci stiti si ca nu tot cel ce zice "Doamne,Doamne" intra in Imparatia Cerurilor...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu Raoul... si de aceea mi se frange inima...
|
|
|||
|
|||
![]()
@ucenic
Conteaza ceea ce faci tu in viata,lasa dogmele deoparte.Nici ortodox nici neortodox nu te mantuiesti. Ci daca ai sufletul plin de iubire fata de Domnul si il vezi in toti cei ce te inconjoara . Doar ca Domnul,din dragostea sa netarmurita ,a dat oamenilor ca ajutor sfintele sale Taine ,prin care harul este dat prin simpla credinta si infaptuire a lor.Te costa 10 minute sa le infaptuiesti,si primesti puterea Duhlui lui Dumnezeu, mai mult decat toata scoala de Biblie care o faci,si care si ea te ajuta . E pacat de asa putere imensa,sa nu profiti ,din cauza unor dogme si idei fixe,catre trebuie sa recunosti ca si9 tu,ca si ortodoxii le ai . Ti au bagat in cap tone de citate rationale,te-au asmutit impotriva unor dogme, dar nu au cum sa ascunda puterea ce o vei simti in tine daca te vei impartasi cu Tainele Bisericii. In rest nu te contrazic in nimic din ceea ce spui , tine doar calea iubirii ,si Dumnezeu te va mantui pentru dragostea ta,dar greu sa ajungi la ea, daca refuzi ajutorul Sau. |
|
|||
|
|||
![]()
Voi toti trei ma intrebati de dogme... eu vi-L arat pe Hristos! Voi imi puneti in spate sarcini grele, eu aleg jugul lui Hristos! Voi ma judecati si ma numiti sectar -desi nu ma cunoasteti- dar eu va cer sa priviti in inimile voastre si sa raspundeti: unde este Hristos in judecata voastra? V-am spus aceste lucruri acum, pentru ca ele sa nu fie mai tarziu un prilej de cadere pentru voi. Porunca Lui e clara: sa ne iubim unii pe altii! Fiti binecuvantati!
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Petru D. ...
Nu este nevoie. Cine are in el Duhul lui Hristos va sti daca vorbele mele sunt de la mine sau sunt din Cuvantul Sau. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Banuiesc ca te referi la botezul ortodox,spovedanie,impartasanie... nu? Sau la ce Sfinte Taine? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu va zic "Pace voua!" si daca pe acest forum este un fiu al Pacii, Pacea va ramanea in inima aceea. Fiti binecuvantati!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi place turnura pe care a luat-o discutia de pe thread.
Raoul, te sfatuiesc totusi sa nu vorbesti chiar asa ... Iarta-ma... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca zici ca da ne referim la alta dogma. Daca zici ca nu, iar ea este Nascatoare de Dumnezeu cum te va primi Hristos in imparatia Lui cand tu ai hulit-o pe mama Sa. Daca cineva o vorbeste de rau pe mama ta tu stai cu el la masa? E atat de simplu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|