Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2012, 13:37:23
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2012, 13:44:38
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Mare actor! Dumenzeu sa il odihneasca in pace!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2012, 14:31:17
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !
Vechi 28.01.2012, 06:54:24
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit Actorul Mircea Albulescu, despre Emil Hossu

"Este o pierdere importantă pentru teatrul românesc, pentru filmul românesc, pentru teatrul radiofonic și pentru televiziune. Un asemenea actor lasă în spate, prin moartea sa, o durere, un gol. A fost un actor important al Teatrului Nottara, cu care m-am cunoscut. Întâmplător, Teatrul Nottara este vizavi de casa mea și mă întâlneam mereu cu el. Cel mai mult mă gândesc acum la soția lui, Catrinel Dumitrescu, care trece prin momente groaznice", a spus Mircea Albulescu. "Nu-mi place să vorbesc la trecut despre actorii care au murit. Cred că Emil Hossu va rămâne în sufletele spectatorilor ca un reper al artei actoricești, al teatrului și cinematografiei", a mai adăugat Mircea Albulescu, făcând referire și la acțiunile civice din ultima perioadă ale lui Emil Hossu.

Nota mea : ma surprinde cat de putini oameni de pe acest forum au gasit de cuviinta sa lase un mic omagiu, o urare pentru vesnicie acum la plecarea dintre noi a lui Emil Hossu. Dar probabil ca ar trebui sa fiu fericita ca Omul a fost lasat in pace, macar n-au aruncat cu pietre in el..
Reply With Quote
Vechi 28.01.2012, 07:50:32
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
L-am cunoscut pe maestrul Emil Hossu, și pot să spun că a fost unul dintre puținii oameni care a ilustrat cu acuratețe ideea de frumusețe globală, am întâlnit puțini oameni cu o privire mereu zâmbitoare și prietenoasă ca a lui.
Actor mare, om inteligent și bun, greco-catolic practicant (nepot al cardinalului Iuliu Hossu), modest și comunicativ. De obicei, vorbim la mai mult metaforic de tinerețe după șaizeci de ani, dar la Emil Hossu părea că timpul chiar s-a blocat undeva între patruzeci și cincizeci de ani.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Frumoase cuvinte.

Dumnezeu să-l odihnească!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intre teologie si cultura populara ioanna Teologie si Stiinta 16 16.10.2012 10:40:32
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
BISERICA SI CULTURA urzicuta Despre Biserica Ortodoxa in general 5 21.08.2007 23:59:54