![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!
|
|||
|
|||
![]()
Mare actor! Dumenzeu sa il odihneasca in pace!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
"Este o pierdere importantă pentru teatrul românesc, pentru filmul românesc, pentru teatrul radiofonic și pentru televiziune. Un asemenea actor lasă în spate, prin moartea sa, o durere, un gol. A fost un actor important al Teatrului Nottara, cu care m-am cunoscut. Întâmplător, Teatrul Nottara este vizavi de casa mea și mă întâlneam mereu cu el. Cel mai mult mă gândesc acum la soția lui, Catrinel Dumitrescu, care trece prin momente groaznice", a spus Mircea Albulescu. "Nu-mi place să vorbesc la trecut despre actorii care au murit. Cred că Emil Hossu va rămâne în sufletele spectatorilor ca un reper al artei actoricești, al teatrului și cinematografiei", a mai adăugat Mircea Albulescu, făcând referire și la acțiunile civice din ultima perioadă ale lui Emil Hossu.
Nota mea : ma surprinde cat de putini oameni de pe acest forum au gasit de cuviinta sa lase un mic omagiu, o urare pentru vesnicie acum la plecarea dintre noi a lui Emil Hossu. Dar probabil ca ar trebui sa fiu fericita ca Omul a fost lasat in pace, macar n-au aruncat cu pietre in el.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu să-l odihnească!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intre teologie si cultura populara | ioanna | Teologie si Stiinta | 16 | 16.10.2012 10:40:32 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
BISERICA SI CULTURA | urzicuta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 21.08.2007 23:59:54 |
|