Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2012, 23:17:47
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Frate,nu ai inteles citatul. Am citit in cartea cu parintele Adrian Fageteanu un exemplu de-al sfintiei sale care se potrivea cu ce ai spus tu. Ideea e ca trebuie sa stii cum sa-i iei pe oameni. E normal ca unui ateu sa-i spui ceva de genul: "da,si eu cred uneori ca e asa cum spui" etc. Daca voi da de citatul exact al parintelui il voi posta. Insa ideea am spus-o: trebuie sa ne adaptam sa putem sa-i invatam pe cei nestiutori,care nu au Legea. Dar cand cineva cunoaste datele problemei,a auzit de ortodoxie,de sfinti,are la indemana preoti,monahi si biserici,si se mai si autointituleaza "crestin"... nicio scuza nu poate fi asupra lui! O noapte binecuvantata va doresc.
Daca tu spui ca nu are nici o scuza,deja l-ai judecat. Daca te opreai la timp,si spuneai doar ca exemplele Bisericii, sfintii in general,i-ar fi utile pentru a vedea frumusetea Ortodoxiei,atunci intradevar dovedeai smerenie,pentru ca lasai sfintilor sa il calauzeasca,si dovedeai si inspiratie ,pentru ca el poate in sinea lui ii respecta pe sfintii ,caci aceeia sunt placuti tuturor oamenilor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18