Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2012, 17:40:19
ionuttz ionuttz is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.01.2012
Locație: Suceava
Religia: Ortodox
Implicit

deci, daca era abureala, nu veneam aici ,pe acest forum. Exista altele pentru minciuni. Am apelat aici, fiindca am stiut ca aici pot sa gasesc oameni care sa ma poata intelege. Nu sunteti obligati sa ma credeti, am destul ca Dumnezeu stie cel mai bine prin ce trec..
Reply With Quote
Vechi 29.01.2012, 17:58:48
CelMandru's Avatar
CelMandru CelMandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Au zis destul de clar, mai sus, frații. Mărturisește-te duhovnicului. Spune-i tot ce te frământă. El va ști ce "medicament" să-ți recomande pentru tulburarea ta sufletească. Eu, îți spun că cel mai important este să nu uiți că toată grija și atenția inima tale trebuie să fie îndreptată spre Dumnezeu. Nu lăsa gândul să hoinărească. Adapă-ți mintea din izvorul nesecat al rugăciunii neîncetate. Asta te va calma, te va întări, dacă ai s-o rostești din inimă, cu smerenie și cu credință nestrămutată. Dumnezeu te va milui, dacă vei crede cu adevărat, și vei dobândi răbdarea după care tindem toți.

Fii bărbat adevărat. Calcă cu convingere, și nu-ți fă griji pentru grija de mâine. Dumnezeu va avea grijă de tot. Așa cum ți-au recomandat frații, fă-ți datoria de elev și învață cu sârguință, cu inima împăcată, cu bucurie, căci Dumnezeu e cu tine tot timpul, prin rugăciune. Asta-i rucodelia ta...cititul. Dă-i bătaie acolo, cu încredere, și lasă restul în mâinile Domnului. Hai, frate, sus steagul! Dumnezeu te vrea bărbat adevărat, nu un smiorcăit! Îngrijește-te să duci o viață curată, nu lăsa rugăciunea din mână, și păstrează cu sfințenie nădejdea în Hristos. Doamne ajută!
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)
Reply With Quote
Vechi 29.01.2012, 18:44:20
Lagrace Lagrace is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionuttz Vezi mesajul
deci, daca era abureala, nu veneam aici ,pe acest forum. Exista altele pentru minciuni. Am apelat aici, fiindca am stiut ca aici pot sa gasesc oameni care sa ma poata intelege. Nu sunteti obligati sa ma credeti, am destul ca Dumnezeu stie cel mai bine prin ce trec..
Domnule, poti da mai multe detalii ? Ce ochi are fata aceea, are gropite in obraji sau nu?, este blonda, roscata (vopsita, natural), inaltimea, abaterile de la 60/90/60 . Ecuatia dumitale nu e completa. Fii mai convigator pentru o audienta mai sanatoasa , nu doar razletiri anemice !!!!!!!!!!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
ajutor, blestem, distrus

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E moral sa spionezi ce face copilul la calculator? WizSoft Generalitati 67 25.09.2013 16:05:38
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... patricia2006 Generalitati 12 08.09.2012 19:02:08
Iubesc un baiat care a distrus un suflet ce l-a iubit sincer Fata_Sihastra Generalitati 59 02.03.2010 14:57:07
Pacatul - continutul moral al neantului auryca Intrebari utilizatori 4 15.02.2010 23:35:51