Citat:
În prealabil postat de doinalavinia
Am o mare problema si nu stiu ce pot sa fac...
Sotului meu ii face mare placere sa isi petreaca o mare parte din timp cu prietenii prin baruri. Este un om foarte bun si ma iubeste mult dar are acest defect...daca nu munceste el nu sta aproape deloc acasa, e mereu in baruri chiar daca nu bea tot timpul, acolo ii place, vin acasa si el e mereu acolo trebuie sa il sun sa il anunt ca vin si il rog sa mai dea si pe acasa...Nu bea de fiecare data dar cred ca ii place anturaju si decoru...
uneori parca e stapanit si daca insist el de aceea merge parca...
mi-e greu tare, incerc sa raman insarcinata si ma doare ca uneori nu e langa mine..multe ore din timpul liber mi-l petrec in fata calculatorului sau rugandu-ma sa vina acasa...
Nu mai stiu nici cum sa il iau si cu binisorul si cu uratul, i-am explicat ca nu e bine asa dar mi-a spus ca el asa e invatat, a crescut fara tata si mama lui nu il prea putea aduce pe acasa, mi-a promis ca o sa se schimbe dar ca nu poate dintr-o data si ca o sa fie treptat, dar nu se vede nici o diferenta: eu tot singura sunt acasa si el tot la bar cu prietenii...
Daca stiti vreo rugaciune, vreun post sau ceva care m-ar putea ajuta , va rog mult...
Il iubesc mult pe sotul meu si stiu ca si el ma iubeste...
Ce sa fac ?
|
Citeste 40 de zile Acatistul Potirul nesecat , da de pomana atat cat poti si ce poti tu, si da pomelnic de 40 de zile la biserica specificand problema sotului si numele de botez al lui, sa fie un pomelnic doar al lui!Sanatate si Dumnezeu te ajute!