![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 31.01.2012 at 12:44:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
daca as fi convins ca acei oameni carora le donez sunt oameni de caracter, da.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu cunoasteti viata domnitorilor, de ce va permiteti sa faceti afirmatii de genul "si-au vazut de interesul personal"? Unii se sacrifica si-i apara pe cei care “tin poruncile”, caci daca n-ar exista astfel de oameni, n-ar exista nici ceilalti :)
Last edited by ioanna; 31.01.2012 at 12:52:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiti ca Hristos a spus "Mila voiesc si nu jertfa" ? Iar profetul David "Ravna casei Tale m-a mistuit" ? Interpretau Scripturile si judecau fara sa manifeste iubire in relatia cu aproapele. Una spuneau si alta faceau ,poate fara sa isi dea seama ,ei credeau ca asa trebuie. Noi ne mantuim la mila lui Dumnezeu si daca acesti domnitori nu ar fi fost placuti lui Dumnezeu nu ar fi iesit victoriosi din batalii unde numarul ostasilor romani era mult mai mic decat al turcilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai spuneti ca nu stiti daca domnitorii s-au conformat.
V-am spus avem taina sf.Spovedanii si sfanta Impartasanie care ne ajuta sa nu mai pacatuim si i-au ajutat si pe ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs. credeti una, noi alta, asta nu pot intelege unii eterodocsi, neaparat trebuie sa credem ca ei. Eu nu prea am vazut ortodocsi sa-si impuna credinta lor altora, cel mult cu grija pentru soarta lui, dar eterodocsii vor sa-si impuna credinta lor, in special ecumenistii. Asadar, v-am spus ca din punct de vedere ortodox nu exista impartasanie la penticostali (nici nu au acest concept, e doar un simbol la neoprotestanti). De asemenea, nu credem ca sunt la fel ca noi, adica nu se inchina in Duh si Adevar (ca vad ca repetati asta). In Adevar inseamna dreapta credinta fara erezii, in Duh inseamna uniti de har. Cu cultul penticostal mai e o mare problema, ei spun ca Duhul Sfant ii face sa vorbeasca in limbi, noi spunem ca sunt alte duhuri. Iar fondatorul si descoperitoul vorbirii in limbi penticostale a fost un pastor care apoi a fost gasit vinovat de homosexualitate si exclus chiar de cultul pe care l-a fondat. |
|
|||
|
|||
![]()
am citit in istorie despre multi domnitori care nu au facut fapte crestinesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multi martiri erau pagani, chiar talhari, dar cand si-au dat sangele pentru Hristos au devenit martiri. Multi mari sfinti au fost ostasi, apoi si-au dat viata pentru Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti facem pacate in fiecare minut, chiar daca nu ne dam seama. De aceea avem spovedanie si primim iar har prin Impartasanie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|