![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E ok sa tai animale inofensive si prietenoase ca sa le maninci carnea, ca sa scapi de caini care te agreseaza nu e "constitutional"?
Interesante vremuri traim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate, interesante vremuri... |
|
||||
|
||||
![]()
Urmaresc de ceva vreme discutiile si certurile de pe acest topic, insa m-am abtinut sa spun ceva. Totusi, atitudinea ironica si acida a AnneiKarenina90 fatza de multi, m-a facut sa-mi spun si eu parerea: daca un caine comunitar (sau o haita) omoara o fetita inocenta, mi se pare cat se poate de normal sa fie toti cainii vagabonzi omorati, deoarece ei reprezinta un pericol clar pentru oameni. Si asta am avut de spus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa va spun si eu ce-am vazut alaltaieri la spital si fiecare va trage singur concluziile....
A venit o femeie la urgenta la spital, alaltaieri, toata desfigurata la fata de durere si plina de muscaturi de caine atat pe maini, fata cat si pe picioare. Femeia este postas de meserie si s-a dus biata sa imparta corespondenta pe la casele oamenilor si la un moment dat a fost atacata de un pitbull. Nu intrase in curtea casei ci poarta era larg deschisa iar cainele a tasnit din curte ca un turbat si a muscat-o. A venit la urgenta dusa de fiul ei! M-am uitat la ea si la baiatul ei care avea vreo 20 de ani plangea, saracul, ca un copil mic! Era mama lui si suferea pentru ea! Indiferent cine ce ar spune un om ramane un om si un animal ramane un animal si niciodata nu trebuie sa punem mai presus animalul. Nu am nimic cu nimeni fiecare este liber sa iubeasca si sa indrageasca pe cine vrea, dar, noi cei de acum am ajuns atat de snobi si atat de filfizoni incat intrecem orice masura! Mari domni au ajuns si cainii astia de vreo 40 de ani incoace. Ii tinem in casa cu noi, ii pupam in bot, ii scoatem la aer sa nu fie stresati, ii lasam sa se inmulteasca ca iepurii, ii ducem la plimbare sa se cace ba multi dintre noi acordam o atentie mai mare cainilor decat propriilor copii. O lume minunata! Pentru lacrimile baiatului si suferinta femeii , a unor OAMENI, cine plateste? Pe care dintre iubitorii animalelor ii doare de victimele cainilor? Oricat mositi un animal voi nu veti putea sa-l umanizati pentru ca nu asta este rolul lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand s-or rezolva TOATE problemele la oameni atunci putem sa ne ocupam si de animale,insa mai e muuult pana se va intampla asta!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Botoșani: Preot despre uciderea cățeilor:”Este un păcat ce au făcut!“
Parohul Bisericii „Cuvioasa Parascheva" crede că cei care au comis fapta vor plăti în fața lui Dumnzeu dacă animalele puteau fi tratate. Preotul Gheorghe Diaconu recunoaște că porunca biblică „Să nu ucizi!" nu se referă la animalele dar crede că cei care au ordonat și au masacrat cățeii au păcătuit prin fapta lor. „ Și câinii sunt ființe date de Dumnzeu pe pământ. Nu avem dreptul să le ucidem doar pentru că le suntem superiori. Este un păcat ce au făcut!", a spus parohul Bisericii „Cuvioasa Parascheva care are în îngrijire cinci câini." (sursa: http://www.adevarul.ro/locale/botosa...479952164.html) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa omori daunatori de orice fel, insecte, sobolani, porci mistreti, lupi, etc. iarasi nu e pacat, nu? Dar ca sa omori un caine care a devenit practic un daunator ce te costa timp, bani, sanatatea si chiar viata, aia e pacat. Saracii oameni, unii au pierdut complet simtul realitatii si cred ca se pot juca cu morala cum poftesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o ura deschisa, capabila sa o recunoasca, ci mocnita, ascunsa de multe ori cu mare abilitate chiar si fata de propria constiinta. Oamenii de genul asta m-ai degraba ar hrani si adaposti 10 caini decat chiar si un copil al strazii. Ar plange mai degraba moartea unui caine decat moartea unui om, victima a aceluiasi caine care daca ar fi murit la timp, n-ar fi facut victime. Last edited by AlinB; 02.02.2012 at 14:58:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ma bucur ca au scapat cainii...s-a facut dreptate....din pacate oamenii de multe ori fac mult mai mult rau....dau Domnul ocroteste nedreptatea...ma bucur, sa fie armonie peste tot...ca mai musca unele, treci cu "tatal nostru", pe langa ei si se linistesc.... sa ne uitam la oameni, ca fac destul de mult rau...si sa incercam sa fim mai buni...oricum Cerul e f. suparat pe oameni, din acesta cauza meritam sa trecem prin astfel de vremuri...cand vom fi mai buni vom avea si bucurii mai multe..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|