![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
off topic. Recomand cartea Audienta la un demon mut, a lui Savatie Bastovoi.
poate fi considerata o replica la cazul Tanacu.
|
||||
|
||||
![]()
Fa-ne un mic rezumat al cartii,eu nu pot sa gasesc carti romanesti si nu toate se pot descarca de pe net.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Caut eu sa vad daca o mai am (unele carti s-au pierdut cand ne-am mutat).
|
|
||||
|
||||
![]()
multumesc anticipat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E interesant, si nu e lung. http://savatie.wordpress.com/2008/12...t-capitolul-4/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc tuturor,am sa le cercetez maine caci este cam tarziu.
Noapte buna!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi, ÎN ȚARĂ, e zi, nu e noapte.
|
||||
|
||||
![]()
tu ii scri mesaj acum, ea iti raspunde maine, cand la ea e zi:)
|
|||
|
|||
![]()
La ea e noapte. A uitat ca la noi e dimineata.
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nebunie | Delirul | Generalitati | 4 | 17.03.2010 23:16:14 |
|