Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 03:39:39
Laura19
Guest

Implicit

Si totusi e putin cam dur sa ii acuzi pe oameni ca doresc canonizarea Pr.Arsenie Boca. Cum am zis mai mult, chiar daca o sa incerce si Dumnezeu nu doreste canonizarea, nu o sa se faca oricat ar incerca. Insa nu poti sa ii judeci ptr. ca vor sa il vada Sfant oficial pe Pr. Arsenie Boca.
Esti sigur ca la tine e vb strict de randuiala? Sau faptul ca nu prea il agreezi pe Pr. Arsenie Boca e mai puternic si nu-l vrei Sfant? Tot Parintele Adrian si nu numai el, neaga Sfintenia Parintelui Arsenie Boca.. si cum tu asculti fara clintire de ce a spus Pr. Adrian, tot posibilul sa il renegi si tu pe Pr. Boca. Sper sincer sa fi analizat gresit. Multi ai ideea asta ca daca nu a fost legionar Pr. Boca automat nu e Sfant.

on-topic. Ar fi superb sa fie canonizat Pr. Arsenie Boca. La fel cum rusii si-au canonizat marii sfinti (de ex. Sf.Xenia) si grecii la fel(de ex.Sf.Nectarie), ar fi frumos sa il avem si noi pe Pr Arsenie Boca. Aveti idee cat de multi sfinti a canonizat Rusia? Numai sfintii de pe vremea comunismului trec de nr 1000.
Am mai spus. Daca nu era Pr Arsenie Boca, nu stiu ce s-ar fi intamplat cu ortodoxia noastra, mai ales pe vremea comunismului. A fost stalpul ortodoxiei, piatra care nu se misca. I-a indreptat pe oameni si i-a facut sa ramane ortodocsi, in ciuda atacurilor ateiste a comunistilor. Faptul ca mormantul sau aduna sute de crestini in fiecare an e o dovada cat de mult a fost este si va fi iubit de catre romani. (nu doar romani, am inteles ca si sarbii merg la dansul)

Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
100 de ani de la nasterea parintelui Arsenie Boca laurschepsis Generalitati 14 29.09.2010 14:51:03
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
cuvinte alese ale Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Generalitati 4 03.05.2010 12:08:12
Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca eodor nastasa Generalitati 1 06.04.2010 14:35:50