![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nevoie sa asculti sfaturile Ellenei White pentru a fi adventist de ziua a saptea. Totusi, nu poti sa nu iei seama la implinirea profetiilor sale (mai ales ca unele erau de necrezut pentru vremea cand au fost facute).
Citat:
Citat:
Fiti cu ochii pe profetiile adventiste si vedeti masura in care se implinesc. Last edited by grasu77; 07.02.2012 at 17:38:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mergand pe logica dansei, putem spune si noi ca miscarile spirituale din sec.XIX sunt "fiara", ce a iesit la suprafata si a devorat Biserica, ranind-o profund, insa n-a reusit sa o distruga de tot. Fiti sigur ca se pot face "profetii" si demonstratii cate vreti . De ce doar BC? :) Last edited by ioanna; 07.02.2012 at 18:16:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Unde v-a numit Ellen White "supusi ai diavolului"? Poate incrimina unele practici care fac placere celui rau. Cred ca si eu ii mai dau satisfactie uneori si nu m-as supara daca cineva mi-ar atrage atentia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar așa, de ce doar BC? Să nu uităm că Imperiul Roman s-a împărțit în cel de Apus și cel de Răsărit. Și vă mai dau un indiciu (acesta fiind doar o idee personală), chiar cu riscul de a vă supăra: Bizanțul ca și Roma s-a fondat pe 7 coline (despre care vorbește Apocalipsa precum știți)... |
|
||||
|
||||
![]()
In cartea Marea Lupta; dovada supunerii fata de satana e cinstirea duminicii, ca zi a Domnului. Doamna suferea de un usor fanatism psihopatologic al obsesiei pentru “sabat fals” si “nemurire”. Cititi-i cartea si va veti convinge. Partea cu "nemurirea" sa spun ca o inteleg, la sf. sec. al XIX-lea era la moda spiritismul, "joc" favorit al saloanelor burgheze, deci probabil a vrut sa traga un semnal de alarma, desi credinta noastra n-are nicio legatura cu necromantia sau spiritismul. Culmea e ca unii adventistii aveau acelasi crez cu noi, in privinta vietii dupa moarte, doar dupa ce doamna si-a formulat convingerile, influentata fiind si de practica sociala, i le-au adoptat. In privinta "sabatului" a mers mult prea departe cu supozitiile. Si daca se aliaza papalitatea cu protestantismul american ce?! Ar fi chiar indicat sa se intoarca protestantii la Biserica mama :)
@99: da, domnule, stiu, stiu, toti suntem "balaur, fiare", doar d-voastra niste sfinti! Last edited by ioanna; 07.02.2012 at 18:58:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă, fiți liniștită (sau ne-liniștită, cum doriți), Fiara nu se referă la credincioși, ci la un sistem politico-religios; iar semnul Fiarei nu este încă duminica, acesta va deveni doar la promulgarea legii duminicale. Ceea ce încă nu e cazul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand vorbesc despre numarul fiarei, ma raportez la Apocalipsa, capitolul 13, la sfintii ortodocsi care ne-au calauzit prin scrierile lor. Nu astept sa fiu anuntata oficial despre aceasta, deoarece atat numarul fiarei cat si Antihrist se vor impune prin inselarea vigilentei multora.
Nu astept ca membrii altor confesiuni sa gandeasca la fel ca sfintii nostri. Dar stiu ca orb pe orb calauzindu-se, ajung amandoi in groapa. Deci, in probleme de acest fel trebuie sa fim atenti pe cine ascultam. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt foarte linistita, deoarece cred in cuvantul Sfintei Scripturi:"Si multi prooroci se vor scula si vor amagi pe multi si din pricina faradelegii se va raci dragostea multora" (Matei 24,11-12), deci mi-e indiferent ce "prorocesc" oameni ca doamna Ellen G White. Ea-i mesagerul d-voastra divin, eu nu-i recunosc aceasta calitate, din mai multe motive, care n-are sens sa le dezbatem aici. O seara placuta!
Last edited by ioanna; 07.02.2012 at 19:26:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Așa este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seară plăcută de asemenea! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 14:22:43 |
Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 08:19:30 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
|