![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog frumos, poate cineva sa-mi spuna unde este aceasta manastire Sihastria. As dori sa ma spovedesc si eu la Parintele Ciprian.
Multumesc, evika Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Tot cititnd postarile vostre mi-am amintit ceva. M-a sfatuit duhovnicul sa avem mereu asupra noastra o cruce de lemn (ideal ar fi la gat). Vrasmasul se teme cel mai tare de crucea de lemn. Desi noi purtam adesea din aur, argint sau alte metale.
Evika-evita, manastirea Sihastria se afla in jud. Tg Neamt. Este foarte usor de ajuns. Langa ea se afla m-rea Secu si Shitul Sihla cu pesterea Sf Teodora:) In dreapta ai m-rea petru-Voda cu marele duhovnic Iustin Parvu, deci fa un efort si mergi merita! |
|
|||
|
|||
![]()
Iata si numerele de telefon de la manastirea Sihastria. A parintelui Ciprian (personal Nu am binecuvantare sa il dau)
Tel:0233/ 251896 0233/ 251897 si adresa pentru cei ce vor sa trimtea pomelnice: Manastirea Sihastria Comuna Vanatori, Judetul Neamt, Cod 617500 Staret Pr. Arhim. Victorin cei ce vreti sa trimteti direct la un anumit parinte ( spre ex. pr Ciprian) scriti adresa si la dest. numele parintelui respectiv. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc si eu pentru adresa, dar nu am mai trimis pomelnic si v-as ruga sa-mi spuneti cum sa fac? Trimit si ceva bani prin posta? Spun parintelui pentru ce ma rog? Sau trimit doar numele si ceva bani, desigur? Pot sa trimit acatist?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pt. cei care mi au citit postarile, vreau sa le spun ca am fost si mi am facut o serie de investigatii si deocamdata sunt sanatoasa, sper ca bunul Dumnezeu sa ma aiba in paza Lui.
Intreba cineva de Manastirea Sihastria...daca ajunge acolo sa se duca si la pestera Sfintei Teodora...si la man. Petru-Voda...in aceasta zona sunt locuri sfinte...minunate.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc frumos, Jenica, pentru toate informatiile.
Cu recunostinta, evika_evita Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
va rog din inima NU imi mai multumiti Nu am facut decat sa copii o adresa. Sa va fie tuturor de folos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar eu iti spun ca nu o sa mori peste 3 ani!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si mie imi spune duhovnicul ca mor maine, poate ma trezesc din pacate:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slovenia a spus NU | Adriana Cluj | Homosexualitatea | 43 | 01.08.2013 04:54:45 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 15:31:24 |
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? | alexdu | Generalitati | 50 | 31.12.2010 12:14:14 |
ce mi-a spus parintele.... | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 17 | 20.02.2007 20:13:14 |
Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 21:05:48 |
|