![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Am postat și eu anunțul la topic-ul "Crestini persecutati in lume", unde mai sunt și alte exemple de martiri contemporani cu noi... Astăzi am mai văzut, pe site-ul Doxologia, un titlu de articol despre exterminarea creștinilor în Coreea de Nord... dar atât de mult mă impresionează aceste știri, încât nici n-am mai citit. ![]() Acei creștini suferă pentru Hristos în modul cel mai concret și real, în zilele noastre, în epoca libertății de conștiință... Este strigător la cer! Dumnezeu să-l odihnească pe părintele martir din Siria și pe toți cei care și-au dat viața din dragoste pentru El!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfântul Ștefan - primul martir al Domnului Hristos | laurastifter | Craciunul - Nasterea Domnului | 15 | 28.12.2013 00:50:50 |
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta | georgeval | Diverse Sarbatori | 7 | 03.04.2012 00:34:34 |
Ce avem în comun? | tricesimusquintus | Secte si culte | 1753 | 03.08.2010 08:48:55 |
CRESTINISMUL SAU BISERICA? de Sfantul Ierarh si Nou Martir Ilarion Troitki | andrei_im | Generalitati | 1 | 18.01.2010 18:30:28 |
Parintele Corogeanu - un martir? | MihaiFloarea | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 326 | 22.07.2008 07:50:58 |
|