![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
despre bucuresti nu pot spune lucruri prea frumoase....Dar despre biserici si Manastiri merita a fi vazute. Gasiti duhovnici buni la biserica Serban Voda, biserica din curtea spitalului de copii Gr. Alexandrescu, la manastirea Antim si la biserica Popa Nan.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe 23 sept. 2007 voi participa la Sf. Liturghie de la Minastirea Voronet. M-as bucura mult daca ar mai putea sa participe si cineva de pe ac forum:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ieri,de Inaltarea Sf.Cruci,am fost impreuna cu enoriasii Bisericii pe Muntele Mic.Acolo se afla schitul Sf. Pr. Ilie Tezviteanu si este situat la o altitudine de 1550 m ! Mai sus de Bisericuta,se afla Crucea de pe Muntele Mic!Este a doua Cruce de o mare importanta si valoare din tara noastra! In acelasi timp,acesta Sfanta Cruce,este simbolul Banatului!
Pe langa marea bucurie pe care o simti dupa ce ajungi la Cruce,peisajul iti taie rasuflarea! E ceva minunat! Ieri eram adunati la rugaciune enoriasi veniti din orasele invecinate impreuna cu un sobor de 70 de preoti si trei Episcopi(unul fiind,bineanteles,Preasfintitul Lucian al Caransebesului)! Si timpul a fost frumos,dupa Slujba am fost serviti cu sarmale calde care au fost si ele tare dulci!:) Am uitat sa spun ceva :pe munte era zapada! ...si aerul era foarte curat si rece.... In drum spre casa am oprit la Manastirea Brebu(intre Caransebes si Resita).Si aici gasiti un loc frumos,linistit,foarte curat(ordonat)! Amintirea acestei zile va dainui in mintea si-n sufletul meu...in acelasi timp,drumul pana la Cruce,pentru mine,se aseamana cu drumul pe care trebuie sa-l fac pentru a creste duhovniceste!Urc,obosesc,ma opresc,...trag aer in piept,si cu forte noi merg inainte...important e sa nu "cad"...sau daca "cad",sa ma ridic!Sentimentul pe care il simti cand ajungi in varf este unic si personal...esti atat de aproape de Bunul Dumnezeu! M-as bucura sa ne intalnim in septembrie 2008,cu ajutorul Lui Dumnezeu,in numar cat mai mare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne-a spus parintele nostru ca astazi este hram mare la Catedrala din Timisoara : Sfantul Iosif cel Nou de la Partos, si se iese in procesiune cu moastele sale. A fost careva pe-acolo sa ne spuna ceva?
|
|
|||
|
|||
![]()
eu va propun sa vizitati maramuresul(zona de unde provin)e impresionant!sunt doua manastiri dragi mie:barsana si rohia(cea din urma o iubesc mai mult)daca vreti la vara de adormirea maicii domnului putem merge la rohia(e hram).poate va ganditi ca e mult pana atunci dar eu doar atunci vin acasa..:( sau daca propuneti voi ceva de craciun...(maramuresul si moldova ar fii bine de vizitat ,mai ales in maramures pe langa manastiri,in loc.sighetu marmatiei a 3a zi de craciun au loc "datini si obiceiuri" e super tare!)va invit deci...nu stiu daca sunteti de acord ca invitatii s-au lansat dar nimeni nu prea raspunde la ele
(eu sunt dispusa la orice fel de pelerinaje dar sa fie vara ca daca nu,nu pot participa...) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Manastirea Rohia |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri in care ne intalnim, cu totii, cu Dumnezeu: 1.Ostra Brama | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 0 | 12.09.2012 23:32:32 |
Ce intalnim dupa moarte | costel | Generalitati | 86 | 20.02.2011 09:38:22 |
Ierihon: Cel mai vechi oras din lume | viorel67 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.11.2010 22:11:00 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
cununia religioasa la tara sau la oras? | crista | Nunta | 2 | 02.06.2009 12:20:44 |
|