Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2012, 21:33:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Mafia penticostala care a invadat Romania (cu radacini in Chicago) demascata de Cornel Nistorescu:

http://www.youtube.com/watch?v=5wgks...eature=related

iata-l si pe Basescu in mijlocul penticostalilor:

http://www.youtube.com/watch?v=H8F0H...eature=related

Crezi ca a primit si "botezul" ? Ca pare ca da dupa cum se comporta.
Vechi 12.02.2012, 22:19:48
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Ce zice Iisus Hristos acestora:

"Oamenii acestia sunt niste apostoli mincinosi, niste lucratori inselatori, care se prefac in apostoli ai lui Hristos.
Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.
Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?" (2 Cor.11:13,14,15)

"Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?"
Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege." (Mat.7:22,23)

----------------------------------------------------------

Ce ne zice noua, Iisus Hristos:

"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.
Caci cu ce judecata judecati veti fi judecati; si cu ce masura masurati vi se va masura." (Mat.7:1,2)

"Voi insa iubiti pe vrajmasii vostri... Si rasplata voastra va fi mare si veti fi fiii Celui Preainalt; caci El este bun si cu cei nemultumitori si cu cei rai.” (Luc.6:35)

"Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit." (Mat.5:48)
Vechi 13.02.2012, 09:16:52
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Crezi ca a primit si "botezul" ? Ca pare ca da dupa cum se comporta.
din discutiile purtate cu diversi penticostali, pe alte forumuri sau in viata de zi cu zi, am observat de ce toti tin cu PD-L si cu Basescu abia atunci cand am vazut emisiunea lui Cornel Nistorescu si Radu Tudor, atunci mi-a cazut fisa...
Vechi 13.02.2012, 10:58:48
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
din discutiile purtate cu diversi penticostali, pe alte forumuri sau in viata de zi cu zi, am observat de ce toti tin cu PD-L si cu Basescu abia atunci cand am vazut emisiunea lui Cornel Nistorescu si Radu Tudor, atunci mi-a cazut fisa...
Interesant. Aparent fără legătură: știați că Emil Boc este penticostal ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 13.02.2012, 11:15:12
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Interesant. Aparent fără legătură: știați că Emil Boc este penticostal ?

deci va spun cu cea mai mare siguranta : Emil Boc este ortodox, a declarat el insusi in mass-media.
Vechi 13.02.2012, 11:21:43
Banned

Implicit

In orice biserica penticostalo-carismatica unde mergi, intai te ia cu frumosu', cu Isus, cantece si mai ales iti da de inteles ca este spatiul unde poti socializa (daca esti singur, divortat, parasit de copii etc. realizezi in scurt timp ca acolo poti gasi companie), si cand te hotarasti sa te botezi la ei, pastorul are grija sa-ti comunice, intr-o discutie privata, exact ce taxe trebuie sa platesti si iti va veni cu versete din Vechiul testament. Nu va mirati de oripilarea pe care o dovedeste "penticostalul", lui ii este necaz ca "smecheriile" lor sunt expuse public! sa revin. Deci, necunoscand Scripturile, nestiind ca zeciuiala era data levitilor si era un asezamant al Vechiului testament, la iudei, cand functiona preotia levitica si templul (astazi templul lui Dumnezeu este poporul crestin continand orice natiune si etnie), zici ca asa trebuie si incepi sa platesti taxe ---> atunci esti un bun crestin. Asta doreste "penticostalul", el fiind un fel de pastor la ei acolo, sa stranga cat mai multi platitori de taxe, pentru ca el sa se imbogateasca, la fel ca mentorul lor, Pavel Rivis Tipei, v-am aratat ce masina ultraluxoasa conduce. Multi penticostali trec la aceasta religie deoarece pot emigra mai usor (nu-i intereseaza propovaduirea Cuvantului celor care nu au auzit de Cristos, ci sa ajunga intr-o tara occidentala pentru a trai in lux)
Vechi 13.02.2012, 12:10:38
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
deci va spun cu cea mai mare siguranta : Emil Boc este ortodox, a declarat el insusi in mass-media.
Plecați de la prezumția sincerității. Așa ar fi de dorit, dar nu toată lumea e sinceră când își declină identitatea de conștiință. Dați "o goaglă" folosind cuvintele cheie "Emil", "Boc" și "penticostal": s-ar putea să aveți surprize.

Acuma, sigur că oricine e liber să aparțină oricărui cult. Pe de altă parte, când cineva se declară ortodox participând la adunări penticostale, ca și când altcineva declară că în jurul său colcăie de preoți catolici cu țigara în gură, parcă simt în nări izul inconfundabil al minciunii.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 13.02.2012 at 12:13:55.
Vechi 14.02.2012, 13:26:40
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Plecați de la prezumția sincerității. Așa ar fi de dorit, dar nu toată lumea e sinceră când își declină identitatea de conștiință. Dați "o goaglă" folosind cuvintele cheie "Emil", "Boc" și "penticostal": s-ar putea să aveți surprize.
Si eu am crezut intr-o perioada ca ar fi penticostal, din ceea ce auzisem. Dar se pare ca nu e asa, e ortodox, posibil ca localitatea sa fi fost greco-catolica inainte de 1948. Doar daca nu s-a convertit pe ascuns. Un indiciu ar fi ca participa la slujbele ortodoxe, penticostalii nu prea agreaza astfel de activitati.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13