13.02.2012, 20:40:47
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de guardian knight
plimbandu-ma astazi pe strazile clujului,mai mergand si pe jos pe o distanta mai lunga intre doua cartiere,foarte putini oameni am vazut iesind din blocuri si curatand zapada depusa pe trotuare !
Nu as avea pretenta utopica,dealtfel, de a vedea curatate trotuarele colaterale,cele ale spatiilor dintre blocuri !
Insa,totusi cred ca ar fi frumos sa fie curatate cele situate la strada principala,cele ale bulevardului circulat !
|
Cati metri de zapada ati curatat azi din fata propriului bloc? De plimbat, ne plimbam cu totii, insa d-voastra ati pus mana sa curatati zapada sau doar ati observat indolenta altora? Si da, am pretentia ca administratia locala sa-si faca datoria, iar spatiul public sa fie degajat de ei, iar zona ce tine de proprietatea privata a blocului sa fie curatata de asociatia de locatari. Fac munca voluntara, insa nu pentru a scuza lenea firmelor contractate pe bani grei de primarie pentru dezapezire. Primaria ar trebui sa rezilieze contractele cu firmele care nu-si onoreaza in mod corespunzator atributiile, chiar daca aceste firme sunt "clientela politica".
Last edited by ioanna; 13.02.2012 at 20:58:31.
|