Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2012, 10:42:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Ștefan-Florin,

Spui una-ntruna amice și iar amice, și iar amice... ca și cum a fi amic cu cineva e ceva înjositor, jignitor... păi a fi amic este defapt o prietenie și o smerenie la un loc, deci nu știu de ce repeți acest termen la modul insolent. Dar îți mulțumesc pentru că mă consideri amic.

Și nimicurile astea de care amintești, cadouri pe care le-a primit de la statul român sau de la unii și alții, valorează mai mult decât viața a 1000 de studenți?.. sau decât viața ta?.. sau poate ai uitat că datorită lui avem Ardealul de nord, datorită lui Carol al II-lea avem o țară cultă și modernă, datorită lui Ferdinand avem o țară... care și-a câștigat independența datorită lui Carol I...

Deci poate ar trebui să nu avem fireasca recunoștință ce i se cuvine lui și familiei lui ci chiar ar trebui să-i cerem din invidie cadourile primite înapoi... adică să ne comportăm mai josnic decât turcii, rușii, austroungarii, fasciștii, naziștii, sovieticii și comuniștii... ar trebui să 'desăvârșim' noi acum aceste fapte imperialiste și să-l împroșcă cu 'respect' ca să fie mulțumit cine oare? Nu aștept răspuns dragul meu amic deoarece până nu-ți revizui atitudinea turbat+pătimașe e în deșert să aștepte de la tine Domnul pocăință...

Dragoș, Mihail este de România și Casa Regală este de România... căci regele nostru este unsul Domnului și este Mihail al României.

Nu e vorba de respect fățarnic și de cultul personalității ci speram o brumă de dreptate ca să nu facem mereu cultul personalităților impostoare care prin furt și emanație și manipulare și otrăviri bine ticluite se erijează la putere la nesfârșit.

Deci dragii mei, înainte de a arunca cu noroiul pismei și lăcomiei bine instrumentată de unii și alții, studiați atent faptele și cântăriți valorile... și nu acuzați în deșert de lux și opulență pe un rege modest care și-a petrecut toată viața nu în fast ci muncind la mașini, avioane și motoare ca orice mecanic și purtând de grijă familiei sala mereu cu gândul la România în speranța revenirii libertății.

Suveranul a fost mereu cu poporul său chiar expulzat fiind și detronat de puterile imperialiste, dar mă întreb de ce oare poporul său nu îi este alături, după toate câte au făcut pentru el toți regii și Casa Regală a României?

Să fim noi chiar mai răi, cruzi, nerecunoscători ca toate imperiile care ne-au cotropit și subjugat?.. sau să avem cu adevărat inimă bună și milostivă așa cum se vorbește mereu despre bunul și blândul popor român de pretutindenea? Acest lucruri, fie într-un fel fie în altul se dovedesc prin fapte... înaintea lui Dumnezeu... și a gLumii că nu e vorba de grozăviile misterelor ocultismului ci de fapte făcute spre slava Domnului și a poporului Său.

Last edited by vsovivi; 15.02.2012 at 10:50:55.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27