Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2007, 16:19:10
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Un presedinte nu injura in public. ... Oare chiar ne putem permite asa ceva? Nu cred.
Poate in alte tari da dar nu este cazul in Romania. Aici chiar ii creste credibilitatea....iar daca discriminezi pe cineva in fata tuturor creste chiar si mai mult. Tie nu ti-a spus nimic proportia de 75% :D. Eu zic ca Becali are sanse mari deoarece, din pacate, golaneala este in floare
Reply With Quote
Vechi 15.09.2007, 17:54:37
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
Un presedinte nu injura in public. ... Oare chiar ne putem permite asa ceva? Nu cred.
Poate in alte tari da dar nu este cazul in Romania. Aici chiar ii creste credibilitatea....iar daca discriminezi pe cineva in fata tuturor creste chiar si mai mult. Tie nu ti-a spus nimic proportia de 75% :D. Eu zic ca Becali are sanse mari deoarece, din pacate, golaneala este in floare
cozia , poate nu stii la ce ma rafer. Iata:
http://www.youtube.com/watch?v=MbuqYOYuzI8&mode=related&search=

Si daca noi alegem asa un presedinte, noi suntem cei vinovati.
Reply With Quote
Vechi 15.09.2007, 23:25:02
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Multa judecata a mai primit Domnul Becali aici...poate ca Domnul are alte masuri pentru judecata de dincolo...ce-ati spune despre rugaciunile celor de la Rast - Dolj ramasi fara case la inundatii, despre cele care se savarsesc zilnic la Maglavit in fata icoanei Nascatoarei de Dumnezeu? Dar ale celorlalti oameni carora in timp ce plangeau si cereau, Becali le-a dat in timp ce noi, cei scoliti si smeriti, am ramas indiferenti? Oare pentru Dumnezeu este mai buna instruirea sau fapta buna? Eu stiu ca un monah lenes si cartitor, s-a mantuit printr-o singura virtute - aceea a neosandirii...va fi suficienta milostenia lui Becali, pentru ca Domnul sa-i ierte lui toate greselile? Vor fi suficiente rugaciunile care se fac pururea intr-o biserica/manastire pentru ctitor? Ce spuneti fratilor? Domnul ne iubeste pe noi cu aceeasi masura cu care ne iubim noi unii pe altii?
Reply With Quote
Vechi 15.09.2007, 23:49:42
ancah
Guest

Implicit

marilena 12: cred ca in vremurile pe care le traim e mai bine sa fii treaz, sa veghezi, ca sa nu cazi.
Domnul Becali nu trebuie judecat, el vorbeste singur despre faptele lui, si prin faptele lui despre sine.
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 20:40:29
flory25 flory25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2007
Implicit

nu suntem noi indreptatiti sa-l judecam pe domnul becali ok!dar sa nu se mai afiseze atata ca vaide mine ce sfant e el!cu tot respectul mi se face greata cand se tot lauda ca"vine becali cu banii"etc.mai se spune ca ce face mana stanga sa nu stie cea drapta:daca tot e milostiv mai in tacere!mai pe ascuns! da el cheama massmedia sa vada poporul(crestin)roman ca becali e milostiv si credincios si un adevarat "razboinic al luminii"!mai asta nu e doar un fanatic nebun dar e si un om viclean care vrea sa-si faca publicitate,campanie sa poate fii ales la urmatoarele alegeri, bagand in capul romanilor ca el e un al doilea stefan cel mare(aratandu-se si in ipostaza de ctitor de biserici)si ca va avea abilitatile acelui conducator.asta e propaganda!! ca e credincios...da...credinta fara fapte moarta este...darde fapt cine sunt eu sa vorbesc despre abilitatile acestui sarac om cand nu pot sa-mi stapanesc ale mele pacate...

ps:subiectul mi se pare usor penibil..daca am ajuns sa-l valorizam pe becali...unde ne indreptam fratilor?
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 21:23:04
Senior Member

Implicit

Citat:
marilena 12: cred ca in vremurile pe care le traim e mai bine sa fii treaz, sa veghezi, ca sa nu cazi.
Domnul Becali nu trebuie judecat, el vorbeste singur despre faptele lui, si prin faptele lui despre sine.
Ancah, eu nu am facut un sfant din Dl. Becali, insa haideti sa vedem la un on, ceea ce este sau ceea ce face el bun, nu sa ii vedem pacatele si sa il judecam. Fiecare dintre noi vom da socoteala la judecata pentru toate pacatele, si pentru mandrie, si pentru lauda, pentru toate! Dar nu cred ca ne-am dori sa ne osandim unii pe altii, inainte de a fi osanditi de Cel indreptatit sa judece. Eu atat am dorit sa spun...Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 21:31:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flory25
nu suntem noi indreptatiti sa-l judecam pe domnul becali ok!dar sa nu se mai afiseze atata ca vaide mine ce sfant e el!cu tot respectul mi se face greata cand se tot lauda ca"vine becali cu banii"etc.mai se spune ca ce face mana stanga sa nu stie cea drapta:daca tot e milostiv mai in tacere!mai pe ascuns! da el cheama massmedia sa vada poporul(crestin)roman ca becali e milostiv si credincios si un adevarat "razboinic al luminii"!mai asta nu e doar un fanatic nebun dar e si un om viclean care vrea sa-si faca publicitate,campanie sa poate fii ales la urmatoarele alegeri, bagand in capul romanilor ca el e un al doilea stefan cel mare(aratandu-se si in ipostaza de ctitor de biserici)si ca va avea abilitatile acelui conducator.asta e propaganda!! ca e credincios...da...credinta fara fapte moarta este...darde fapt cine sunt eu sa vorbesc despre abilitatile acestui sarac om cand nu pot sa-mi stapanesc ale mele pacate...

ps:subiectul mi se pare usor penibil..daca am ajuns sa-l valorizam pe becali...unde ne indreptam fratilor?
Eu cred ca orice om, facut dupa chipul si asemanarea Domnului, poate fi valorizat!
Credinta fara fapte este moarta! Asa este, insa care sunt faptele care plac mai mult Domnului? Cultura bogata? Inteligenta vadita? Milostenia? Smerenia? Iubirea aproapelui? Apararea credintei? Si care sunt cele care plac mai mult omului?
Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem sa plangem ca "sa vina Becali cu banii"...atunci vom aprecia cu dragoste si recunostinta fapta buna a celui pe care il numesti "fanatic nebun... si un om viclean", indiferent de motivele pentru care "vine cu banii".
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 21:58:35
flory25 flory25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2007
Implicit

ai dreptate marilena,iubirea aproapelui e mult mai placuta domnului decat judecata lui(pilda samarineanului)insa cu tot respectul..acest om ma cam sminteste...
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 22:05:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
ma bucur de prezenta lui becali la televizor pentru ca el este la sufletul oamenilor de rand,al tinerilor,al celor care isi petrec viata pe stadioane iar faptul ca el,care sa recunoastem,este un idol pentru multi,vorbeste de Dumnezeu,de Biserica ortodoxa,de patimi ,de diavol-lucruri care pentru majoritatea au devenit povesti pentru copii,influenteaza pe multi,exact pe aceia care au nevoie de astfel de lucruri.
cred ca becali a avut cea mai mare influenta atunci cand L-a adus pe Dumnezeu in prim plan,cel putin pentru cei fara de Dumnezeu.un preot nu este atat de ascultat cum este becali.
desi comportamentul lui lasa de dorit de multe ori,nu cred ca ar trebui sa fim atat de aspri cu el,cum sunt majoritatea pe la tv,pentru ca este doar un mirean care se chinuie cu propriile patimi sa se apropie de Dumnezeu.iar ispitile lui sunt inzecite decat ale noastre.
poate nu este un exemplu pentru crestinii in adevaratul sens al cuvantului,dar cu siguranta este un exemplu pentru cei care inca nu L-au cunoscut pe Dumnezeu.
pentru mine este o speranta ca si oamenii bogati si oamenii interesati de cele materiale pot gandi crestinste.
Personalitate indoelnica cu tendinte panaroice .
Reply With Quote
Vechi 16.09.2007, 22:23:58
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

o caracterizare apropiata de adevar.Din pacate p.Dl.Becali cam asa e.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parastas la 55 de ani de la moartea lui George Enescu cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 06.05.2010 18:30:35
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins scrabble Teologie si Stiinta 179 30.10.2009 10:13:07