![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu știu dacă putem trage această concluzie, deoarece acest "spirit schismatic" îl întâlnim în ultima vremeși în bisericile ortodoxe. |
|
|||
|
|||
![]()
iara vorbiti prostii, va rog nu va mai bateti joc de alte religii, ca sa o scoateti pe a dvs. mai cu motz, martorii lui Iehova considera pe Isus ca fiind Dumnezeu! de ce sa veniti cu minciuni? pentru dezinformare? credeti ca asa veti atrage ucenici la religia dvs?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci Isus este Dumnezeul Atotputernic? unde scrie asta in Scripturi? am impresia ca nesocotiti chiar Ortodoxia deoarece sfintii parinti spun ca Isus este supus Tatalui, deci cum sa fie egal cu Tatal? Isus vine sa faca voia Tatalui. Sunteti chiar pe dinafara. Iar catolicii merg mai departe, spunand ca Duhul Sfant provine numai de la Tatal, ati inteles? numai de la Tatal! Last edited by Profetul de carton; 16.02.2012 at 12:40:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant." (Mat.28:18) Citat:
"Eu si Tatal una suntem." (Ioan.10:30) ----------------------------------------- Domnule!!! Frate in Hristos nu te voi mai numi pana nu te vei pocai. Dumneata esti in erezie!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine i-a dat puterea? nu Tatal? nu scrie clar: mi-a fost data, adica Isus a primit puterea de undeva, nu? dar nici nu am aceasta pretentie, sa fiu numit "frate" de catre un penticostal, pentru ca penticostalii nu sunt crestini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul", zice Domnul Dumnezeu, "Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic." (Apoc.1:8) ---------------------- Domnul Iisus Hristos, Cel Atotputernic, sa aibe mila de dumneata! Pocaieste-te degraba! Last edited by ucenic; 16.02.2012 at 13:05:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se refera la Tatal. |
|
|||
|
|||
![]()
Iisus Hristos zice:
"Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul", zice Domnul Dumnezeu, "Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic." (Apoc.1:8) iar dumneata zici: Domnule, termina cu ereziile! (1) Nu Tatal va reveni, ci Iisus Hristos. "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui."(Apoc.22:12) (2) Hristos este Inceputul: "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu." (3) Iata Cine este Cel ce vorbeste in versetul de mai sus: "M-am intors sa vad glasul care-mi vorbea. Si, cand m-am intors, am vazut sapte sfesnice de aur. Si, in mijlocul celor sapte sfesnice, pe Cineva care semana cu Fiul omului, imbracat cu o haina lunga pana la picioare si incins la piept cu un brau de aur. Capul si parul Lui erau albe ca lana alba, ca zapada; ochii Lui erau ca para focului; picioarele Lui erau ca arama aprinsa si arsa intr-un cuptor; si glasul Lui era ca vuietul unor ape mari. In mana dreapta tinea sapte stele. Din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri, si fata Lui era ca soarele cand straluceste in toata puterea lui. Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El Si-a pus mana dreapta peste mine si a zis: "Nu te teme! Eu sunt Cel Dintai si Cel de pe Urma" (Apoc.1:13-17) ------------------------------------------- Domnule, pocaieste-te iti zic! Si Domnul sa iti ierte ereziile. Si apropos` de pocainta, nu ma asculta pe mine ci pe Sf.Ap.Petru: "Pocaiti-va", le-a zis Petru, "si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Iisus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh." (Fapt.2:38) "Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele..."(Fapt.3:19) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
NADEJDEA SI GANDIREA POZITIVA | iosif | Pocainta | 23 | 25.06.2015 01:31:08 |
Pledoarie ptr gandirea pozitiva | ingerul_pazitor | Generalitati | 4 | 03.07.2012 09:55:46 |
Colegă penticostală | elom | Secte si culte | 225 | 21.08.2011 19:15:50 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
Gandirea pozitiva | silverstar | Generalitati | 29 | 23.09.2006 00:23:34 |
|