![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cu cea mai mare placere raspund intrebarii dvs.: este domnul Pavel Rivis Tipei. Ne cunoastem din copilarie, suntem oarecum prieteni, insa sincer acest domn este departe de credinta in Domnul Isus. I-am spus dar...degeaba. Banii pe care-i face pe spinarea enoriasilor sunt mai importanti.
|
|
|||
|
|||
![]()
asa cum am scris in postul anterior, suntem cunoscuti, am copilarit impreuna...asta ne leaga, in rest nimic altceva, dimpotriva, chiar nu vreau sa fac parte din "afacerile" dumnealui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si daca nu va place acest om, daca nu credeti in ceea ce el crede...de ce postati o asemenea poza - imaginea unui om sa spunem desgustator?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am curiozitati despre ce scrie acest nene. Dar prima data mi s-au oprit ochii pe antetul site-ului. "Suceava Evanghelica" peste Cetatea Sucevei?!?!?! De unde pana unde?! Constat ca baietii astia chiar studiaza. Aceasta asociere, probabil si altele, le da o oarecare greutate in fata naivilor. Last edited by Dumitru73; 16.02.2012 at 14:45:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Intamplator am dat peste poza...si imi era tare cunoscuta - cea care este la avatar la domnul Profet. Uleiul nu sta niciodata la fundul paharului...
|
|
|||
|
|||
![]()
da, aveti dreptate...cred ca in curand o sa o schimb cu alta poza.
|
|
|||
|
|||
![]()
De cata mârlănie ati putut da dovada, Domnule Profet! Si continuati in stilul dmv. caracteristic. Sa va fie rusine...
|
|
||||
|
||||
![]()
De regula numele alese de useri si pozele de la avatar sunt niste proiectii ale propriei persoane.De aceea ma gandesc ca nu sunt chiar intamplatoare cele alese de dvs si probabil va identificati cu respectivul din anumite puncte de vedere.
|
|||
|
|||
![]()
nu ma identific cu nimic in ceea ce-l priveste pe acest domn, insa asa cum v-am spus, am copilarit impreuna iar eu sunt o persoana adesea nostalgica...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|