Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
- "Cînd L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca mort. El Și -a pus mîna dreaptă peste mine, și a zis: ,,Nu te teme! Eu sînt Cel dintîi și Cel de pe urmă" (Apoc.1,17)
- "Eu am rămas singur, și am văzut această mare vedenie. Puterile m'au lăsat, coloarea mi s'a schimbat, fața mi s'a sluțit, și am pierdut orice vlagă. Am auzit glasul cuvintelor lui; și pe cînd auzeam glasul cuvintelor lui, am căzut leșinat cu fața la pămînt. Și iată că o mînă m'a atins, și m'a așezat tremurînd pe genunchii și mînile mele."(Daniel 10,8-10)
" El a căzut la pămînt, și a auzit un glas, care -i zicea: ,,Saule, Saule, pentruce Mă prigonești?``"(Fapte 9,4)
|
------------------------------------------------
am 2 obiectii majore de facut:
- in toate aceste cazuri mentionate de dvs., omul lui Dumnezeu s-a intalnit cu Domnul efectiv fatza in fatza, ceea ce nu se poate spune despre caderile de la carismatici, care cad in fatza unor oameni;
- in niciunul din cazurile prezentate de dvs., omul lui Dumnezeu nu si-a pierdut cunostinta, a ramas lucid, luand aminte la ce are Domnul sa-i spuna, spre deosebire de carismatici care atunci cand cad, raman in inconstienta ore in sir! nu au ramas intinsi pe spate, intr-o atitudine ireverentioasa! au cazut in inchinare, lungiti pe pamant, inaintea Domnului, cu mintea treaza (evreii, cand se inchinau, se lungeau pe pamant, aia era "cazatura")
----------------------------------
aceste argumente le aduc si carismaticii, insa nu tin, la o analiza mai de bun simt!