![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsuri
Exact intre pozitia exprimata de lore86 si cea exprimata de Andrusca ma zbat si eu. Si nu stiu ce sa aleg. Eu ma simt ca un fatarnic pentru ca am astfel de temeri dar de fapt nici eu nu sunt un credincios asa cum ar trebui ci un mare pacatos. Le am pe ale mele care sunt nenumarate, de care incerc sa scap cu mai mult sau mai putin succes. Pana la urma o sa mai vorbesc o data cu duhovnicul meu si voi face asa cum ma va povatui el. Macar sa ma invat a asculta mai bine. Cu aceasta ocazia am observat ca: 1. e atat de important si de greu acest rol de nas! De mult nu am mai avut asa ganduri si ingrijorari ca acuma, cu cei doi... 2. e usor sa cazi in deznadejde si sa nu mai vezi nici o iesire din situatia in care te afli Sa ne ajute Dumnezeu pe toti, sa gasim iesirea potrivita! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate ne veti impartasi si noua hotararea luata in final. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea este sa mai mergeti o data la duhovnic, sa-i spuneti ca totusi voi nu sunteti asa impacati cu ganul cununiei in post si mai departe.... rugati-va la Maica Domnului si faceti ascultare de duhovnic, Dumnezeu le va randui pe toate daca voi aveti credinta. Sa ne spui ce ati hotarat :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasii de botez | Liliana Feraru | Intrebari utilizatori | 9 | 05.04.2011 10:19:28 |
nasii de botez | danydelya | Generalitati | 4 | 01.04.2011 23:50:33 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
Nasii | catalinabalhui | Nunta | 3 | 16.03.2009 15:48:57 |
nasii de cununie | jennia | Nunta | 7 | 12.09.2008 20:52:28 |
|