![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
recunosc ca am fost si intr-o moschee ca simplu vizitator.contrar asteptarilor grupul nostru a fost bine primit ghidul ne-a tradus ce au spus turcii ceva de genul "Dumnezeu este unul singur,sa Il purtati in inimile voastre indiferent de religie.
|
|
|
|||
|
|||
|
sincer n-am studiat aprofundat nici o religie pina acum.sint ortodoxa .preotul stie ca vizitez si alte biserici mi-a spus ca le pot vizita dar sa nu-mi schimb religia.nu m-a preocupat cu adevarat apartenenta la o religie anume,altceva m-a preocupat :ce pot sa face ca sa-i plac lui DZEU
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Indiferent cum ar arunca protestantii apa, explicatia e binevenita pentru ortodocsi. Ajuta la reorientarea celor dezorientati de care se vorbea mai sus.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
ce religie ai doriana?esti catolica?imi place la catolici ca e disciplina in biserica
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am ce religie sa-ti recomand, roxana. Urmeaza sfatul fratilor tai si aprofundeaza-ti propria religie ca sa gasesti credinta.
Vrei sa stii care e cea mai buna religie. Buna la ce anume? Ce ai vrea sa capeti de la o religie? Spune-mi ce cauti si apoi vom vedea unde anume se poate gasi acel ceva.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
de fapt, in cazul Dorianei, e penticostalism.
|
|||
|
|||
|
Daca mi se ingaduie doar o mica observatie. Religiile in lume sunt crestinism, iudaism, budism, hinduism, mahomedanism, confucianism etc. Crestinismul este ea in sine o religie. Iar in crestinism gasim mai multe fractiuni denumite culte, confesiuni, denominatiuni etc. Nu vreau sa le enumar acum dupa un criteriu sau altul, insa printre acestea regasim: ortodocsi, catolici, baptisti, adventisti, pesnticostali etc.
Doriana, eu precum si alti useri de pe acest forum suntem crestini in cultul penticostal. Personal prefer sa ma numesc crestin (punct) intrucat nu pun penticostalismul (la modul absolutist) ma presus de alte invataturi din alte denominatiuni crestine. Dar Il cred pe Hristos, Il marturisesc pe Hristos, vreau sa Il urmez pe Hhristos de aceea imi place sa ma numesc doar atat - "crestin". |
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca religia cea mai de baza este plesnicostalismul :-P
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
la fel recomand cunoasterea tuturor in mod temeinic si nemijlocit si apoi pastrarea a ceea ce vezi ca iti face bine duhovniceste.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 15:13:16 |
| Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 13:28:25 |
| Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 13:20:13 |
| Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 13.02.2007 00:11:46 |
|
|