![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru mesaj si pentru sfaturi Cezar. Ce sa zic,ma orientez si eu spre fete mai crestine ca sa zic asa,care sa creada in Dumnezeu,sa mai mearga la biserica etc. Sper sa le randuiasca Dumnezeu pe cele bune si pe perioada postului si sa ne dea putere sa rezistam ispitelor si tentatiilor pierzatoare.
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Postul care vine sa ne aduca numai bine mult folos duhovnicesc in razboiul sufletesc,pace si intelepciune in lucrarea faptei bune si postire usurata in smerenie imbracata,in al postului pahar,punem lacrimi punem har punem calda rugaciune si un strop de fapte bune si smerita pocainta,din a inimii credinta in acest pahar chiar Hristos salasluieste si cu El ne-mpartasestim daca-n inima gaseste fapte bune.Va doresc post cu folos duhovnicesc si bucurie!
|
|
|||
|
|||
![]()
un post binecuvintat la toata lumea de aici si iertare daca am suparat pe cineva,la ce renuntam?sa renuntam la ura,sa incercam sa iertam,sa ne rugam ptr toata lumea,ptr dusmani si pentru cei care ne au suparat,sa incercam sa fim mai buni
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fa ce poti draga Raul dar gindul sa-ti fie la Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea eu cred, tocmai in baza unor amare experiente personale (pe moment incantatoare dar pe termen lung foarte distructive) ca observarea atenta a conduitei partenerului pe timpul Postului nu poate fi decat folositoare ambilor viitori soti si, in viitor, copiilor si nepotilor si poate altor generatii care tarasc dupa ei greselile inaintasilor. O stim prea bine, nu doar din Scriptura. In acest sens am adresat un apel la discernamant si atentie sporita, spre tot folosul (in nici un caz spre vreo constrangere, caz in care mi-as depasi lungul nasului). Am incercat sa imi amintesc tineretile mele si sa scot de acolo macar un graunte folositor. Va multumesc pentru oportunitatea de a dezvolta subiectul. Cu toata dragostea frateasca si cu recunostinta, va urez Post binecuvantat de Hristos Domnul! AMIN+! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai linistit ca nu m-am referit special la ce ai raspuns lui Raul. Eu ma bucur din suflet cind aud ca sint tineri pe aici pe forum e lucru mare. Post cu folos iti doresc si eu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 20:39:41 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|