Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2012, 08:51:59
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Implicit

draga penticostalulue zici ca "e un argument standard ca sa fenteze biserica".mi-e mila de voi.biserica va fenteaza pe voi rau de tot.cel putin aici in romania ca in alte tari nu stiu cit e taxa.nu va pun sa va faceti ortodocsi daca nu simtiti asta dar macar deschideti ochii cand e vorba de dat bani.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 10:08:52
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Nu stiu daca un simplu membru al unei biserici locale stie ce salariul are pastorul lui. De cele mai multe ori, aceste salarii sunt confidentiale. Ce sa mai vorbim de salariile celor din conducerea Filialelor judetene, sau a celor din Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal, si acestea, sunt la fel, confidentiale. Oare ce salariu are un presedinte de Cult? Sper sa nu fie unul nesimtit de mare, ca atunci n-ati mai fi robii lui Cristos, ci ai lui Mamona. Sau poate ca sunt salarii nesimtite?
------------------------------------------------
Daca mai aveti un dram de omenie in voi, as face un apel la penticostalii de pe acest forum, sa dezvaluie, daca stiu, ce salarii au pastorii, cei din conducerea filialelor judetene, cei din consiliul bisericesc, si al presedintelui Pavel Rivis Tipei.
S-a tot vorbit in mass-media ca unii au pensii nesimtite, salarii enorm de mari (de ex. cei din MAPN)----> vrem sa vedem daca penticostalii de frunte sunt smeriti si duc o viata cu Domnul fara sa fie atasati de valorile materiale, stiind ca fratii lor o duc mult mai greu.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 10:14:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Zgarcenia este un pacat care nu trebuie lasat sa-si faca un culcus cald in inima ta.
Judecati si dvs.! cine e zgarcit? Pavel Rivis Tipei conduce o masina in valoare de 50.000 euro, nu putea sa dea banii astia la saraci si el sa conduca o masina mai modesta???
Daca Roxana alege sa dea bani unor sinistrati, nu este lucrul asta laudabil la Domnul? sau ar trebui sa umfle buzunarele pastorilor penticostali nesatuli si lacomi?
Oameni buni, indivizi precum "penticostalul", strang bani de la membrii religiei lor si nu declara aceste venituri la finante, nu platesc impozit la stat. In plus de asta, prin penticostalism se spala bani din occident si se sifoneaza tot felul de venituri ilicite.

Ce scrie in Biblie:
“Căci propovăduirea noastră nu se întemeiază nici pe rătăcire, nici pe necurăție, nici pe viclenie. Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredințeze Evanghelia, căutăm să vorbim așa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima. Vă aduceți aminte fraților, de osteneala și munca noastră. Cum lucram zi și noapte, ca să nu fim sarcină nici unuia din voi, și vă propovăduiam Evanghelia.” (1Tes 3)
si ce fac ei!!!
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 10:19:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
cel putin aici in romania ca in alte tari nu stiu cit e taxa.
iti ia ca taxe obligatorii: 18 lei taxa de cult, apoi 10% din tot ce castigi, in fiecare luna, trebuie sa dai in plic la sfarsitul lunii, esti trecut pe un caiet (sau unii mai evoluati, pe computer, dar nu la penticostali ca penticostalii sunt niste inculti agramati prostovani, ei inca folosesc creionul chimic gasit prin vreun sertar), apoi daruri de buna voie (de fapt, daruri impuse, cand se face o "strigare" ca sa ajuti pe nu stiu cine, de fapt tot ei iti iau banii), apoi la fiecare adunare, vine unul cu un cosulet, de mai multe ori, ca sa arunci acolo niste bani (colecte) ---> poti arunca doar un leu, insa de mai multe ori in cadrul unei adunari, rezulta 3-4 lei.
Pastorii mai fac rost de bani, cersind din Occident ajutoare pentru amarati, dar ce este mai bun din aceste ajutoare, ajunge tot la ei.

Last edited by Profetul de carton; 27.02.2012 at 10:22:41.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 10:49:46
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
iti ia ca taxe obligatorii: 18 lei taxa de cult, apoi 10% din tot ce castigi, in fiecare luna, trebuie sa dai in plic la sfarsitul lunii, esti trecut pe un caiet (sau unii mai evoluati, pe computer, dar nu la penticostali ca penticostalii sunt niste inculti agramati prostovani, ei inca folosesc creionul chimic gasit prin vreun sertar), apoi daruri de buna voie (de fapt, daruri impuse, cand se face o "strigare" ca sa ajuti pe nu stiu cine, de fapt tot ei iti iau banii), apoi la fiecare adunare, vine unul cu un cosulet, de mai multe ori, ca sa arunci acolo niste bani (colecte) ---> poti arunca doar un leu, insa de mai multe ori in cadrul unei adunari, rezulta 3-4 lei.
Pastorii mai fac rost de bani, cersind din Occident ajutoare pentru amarati, dar ce este mai bun din aceste ajutoare, ajunge tot la ei.
o doamne...vad ca pastorii astia sunt mai "saraci" decat Iov, cel de biblica amintire. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 11:04:22
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
o doamne...vad ca pastorii astia sunt mai "saraci" decat Iov, cel de biblica amintire. Doamne ajuta!
de ce credeti ca "penticostalul" face prozelitism aici pe forum, venind cu tot felul de chestii ezoterice ca sa atraga pe cei mistici si superstitiosi, fascinati de inedit, doritori de supranatural? pentru ca el strange colecte frumusele de pe urma "vizitatorilor" care vin la gruparea lui religioasa si daca reuseste sa-i boteze acolo, le ia si zeciuiala, si in felul asta isi sporeste averea! ceva in genul asta:
http://www.ziaruldeinvestigatii.ro/r...o-din-ap-seac-
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 11:33:41
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Frate ortodox, ingaduie-mi te rog sa iti reamintesc: Domnul nostru este un gentleman. Gentlemanul, Cel desavarsit. Fii asadar pe masura cuvenita si nu vana nedemn o oarecare miscare a degetelor, asa incat sa ramai totusi in Duhul Celui al Carui Deget il porti in inima ta.
Sa-mi fie cu iertare, te rog...
Domnul fie cu noi! AMIN+

P.S. Parintele Staniloaie, rugat sa spuna cum crede ca e Imparatia lui Dumnezeu, spune frumos de tot: "Un loc fara pic de ironie..." Mie mi-a ramas la inima vorba asta, sper sa te folosesti si fratia ta de cuvant. Doamne ajuta!
subscriu

... si daca nu putem sa fim buni, macar sa fim politicosi...
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 11:34:29
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Profetule, mie nu-mi sună prea cușer autocritica asta ta, prea ridici idei la plasa penticostalilor! Acum parcă văd că apare unu' din gașcă să te contrazică ”deștept” și ..... avantaj penticostalii! Nici nu seamănă a tehnică de manipulare, nu-i așa?
Vechi 27.02.2012, 11:51:06
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Implicit

au dreptate colegii de forum.va rog mult nu folositi cuvinte urate ex inculti,agramati,prostovani.e adevarat pastorii tuturor neoprotestantilor se imbogatesc pe seama enoriasilor dar hai sa vorbim fara intepaturi.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2012, 12:04:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
au dreptate colegii de forum.va rog mult nu folositi cuvinte urate ex inculti,agramati,prostovani.
asta e realitatea, asa sunt, nu exista alte cuvinte.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46