![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
draga penticostalulue zici ca "e un argument standard ca sa fenteze biserica".mi-e mila de voi.biserica va fenteaza pe voi rau de tot.cel putin aici in romania ca in alte tari nu stiu cit e taxa.nu va pun sa va faceti ortodocsi daca nu simtiti asta dar macar deschideti ochii cand e vorba de dat bani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca un simplu membru al unei biserici locale stie ce salariul are pastorul lui. De cele mai multe ori, aceste salarii sunt confidentiale. Ce sa mai vorbim de salariile celor din conducerea Filialelor judetene, sau a celor din Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal, si acestea, sunt la fel, confidentiale. Oare ce salariu are un presedinte de Cult? Sper sa nu fie unul nesimtit de mare, ca atunci n-ati mai fi robii lui Cristos, ci ai lui Mamona. Sau poate ca sunt salarii nesimtite?
------------------------------------------------ Daca mai aveti un dram de omenie in voi, as face un apel la penticostalii de pe acest forum, sa dezvaluie, daca stiu, ce salarii au pastorii, cei din conducerea filialelor judetene, cei din consiliul bisericesc, si al presedintelui Pavel Rivis Tipei. S-a tot vorbit in mass-media ca unii au pensii nesimtite, salarii enorm de mari (de ex. cei din MAPN)----> vrem sa vedem daca penticostalii de frunte sunt smeriti si duc o viata cu Domnul fara sa fie atasati de valorile materiale, stiind ca fratii lor o duc mult mai greu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Roxana alege sa dea bani unor sinistrati, nu este lucrul asta laudabil la Domnul? sau ar trebui sa umfle buzunarele pastorilor penticostali nesatuli si lacomi? Oameni buni, indivizi precum "penticostalul", strang bani de la membrii religiei lor si nu declara aceste venituri la finante, nu platesc impozit la stat. In plus de asta, prin penticostalism se spala bani din occident si se sifoneaza tot felul de venituri ilicite. Ce scrie in Biblie: “Căci propovăduirea noastră nu se întemeiază nici pe rătăcire, nici pe necurăție, nici pe viclenie. Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredințeze Evanghelia, căutăm să vorbim așa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima. Vă aduceți aminte fraților, de osteneala și munca noastră. Cum lucram zi și noapte, ca să nu fim sarcină nici unuia din voi, și vă propovăduiam Evanghelia.” (1Tes 3) si ce fac ei!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pastorii mai fac rost de bani, cersind din Occident ajutoare pentru amarati, dar ce este mai bun din aceste ajutoare, ajunge tot la ei. Last edited by Profetul de carton; 27.02.2012 at 10:22:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.ziaruldeinvestigatii.ro/r...o-din-ap-seac- |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
... si daca nu putem sa fim buni, macar sa fim politicosi... |
|
|||
|
|||
![]()
Profetule, mie nu-mi sună prea cușer autocritica asta ta, prea ridici idei la plasa penticostalilor! Acum parcă văd că apare unu' din gașcă să te contrazică ”deștept” și ..... avantaj penticostalii! Nici nu seamănă a tehnică de manipulare, nu-i așa?
|
|||
|
|||
![]()
au dreptate colegii de forum.va rog mult nu folositi cuvinte urate ex inculti,agramati,prostovani.e adevarat pastorii tuturor neoprotestantilor se imbogatesc pe seama enoriasilor dar hai sa vorbim fara intepaturi.
|
|
|||
|
|||
![]()
asta e realitatea, asa sunt, nu exista alte cuvinte.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|