![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
In prima zi se tine post aspru?gen paine si apa?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca este foarte optimist.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da,exact.
Am vb cu tatal meu la tel si mi-a spus ca azi si maine se tine post aspru cu paine si apa(numai seara). Sunt nedumerita caci in calendar nu apare...insa acum este prea tarziu sa intreb,deja am mancat ceva alaturi de painea aia :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul nu stiu nimic si nici nu m-am interesat. Intr-adevar,din ce stiu in prima si ultima saptamana se tine post aspru... Eu insa ma multumesc sa-l tin oricum,sa ma intareasca Dumnezeu numai... ca de unul singur,din proprie vointa,e cu neputinta sa-l pot tine. Stiu insa ca ce e cu neputinta la om e cu putinta la Dumnezeu,si ma incred in acest cuvant! Domnul sa ne dea putere!
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa sa ne ajute, frate, Bunul Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu jertfim nimic, jertfa este Isus Hristos care s-a dat pe Sine pentru iertarea pacatelor noastre asa ca nu stiu ce jertfa mai mare am putea aduce noi...Evrei 10.19 "prin sangele lui Isus avem o intrare sloboda in Locul prea sfant"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 20:39:41 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|