![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:dozingoff:Cat de puternica este o vraja?depinde de noi,de cat credem in ea,si de cata atentie ii acordam.NU TREBUIE SA CREDEM DECAT IN BINE,sa ignoram raul,contracarand raul prin bine,prin rugaciune,smerenie sincera,nefatarnica,cainta,fapte bune,post,spovedanie si impartasanie,etc.,ca sa nu se prinda toate relele de noi.Amin si Doamne ajuta!:rolleyes:
|
|
|||
|
|||
![]()
acum cativa ani mi-am luat o carte de vraji blesteme si dezlegari.stiu ca nu era chiar cel mai bun lucru de facut dar nu eram cu capu pe umeri.Si facusem blesteme de dragoste si vraji pe oameni dupa le-am dezlegat deoarece m-a socat sa vad ca merge.A mers de fiecare data.Detineam o putere extrem de mare.Prea mare.M-am lasat repede deoarece era o putere prea mare adevarata....am dezlegat fiecare vraja si am ars cartea aqm imi pare rau pt atunci dar m-am convins ca vrajitoria exista
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Cristi,se prinde de cine crede in ele ca are sau nu asupra lui/ei,chiar daca acestea din pacate exista,de cine le acorda cea mai mare atentie si importanta si,in loc sa fie cu mintea indreptata spre Dumnezeu,Maicuta Domnului,ingerul ocrotitor si Sfintii Lui Dumnezeu,sta cu gandul numai la acele practici oculte,necurate,devine obsedat de ele,si atunci acestea capata mai multa putere si isi fac efectul scontat daca este slab/a de inger persoana respectiva,si daca ii este frica de ele,in loc sa se teama mai bine de Dumnezeu cel mai mult si mai mult.Aceste vraji,fie ca sunt asupra cuiva fie ca nu,trebuie sa fie mereu contracarate cu tot ceea ce tine de Dumnezeu si deci de notiunea bine:credinta,fapte bune spre mantuire,rugaciune,sinceritate mai ales cu ele insele si cu Dumnezeu dar si cu cei din jur,smerenie nefatarnica,insa acea persoana nu trebuie sa umble cu falsitate,viclenii,amagire,inselatorii,minciuni,et c.,etc.
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Intradevar, vrajile se prind cel mai repede la cei ce cred in ele si chiar ii obsedeaza facerea de rau, vad totul in negru sint de un pesimism iesit din comun si nu in ultimul rand s-au indepartat de adevarata credinta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Intradevar, vrajile se prind cel mai repede la cei ce cred in ele si chiar ii obsedeaza facerea de rau, vad totul in negru sint de un pesimism iesit din comun si nu in ultimul rand s-au indepartat de adevarata credinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
La cine ar trebui sa apelez daca s-au facut vraji asupra mea? Sunt preoti care pot sa ma ajute? Ce rugaciuni se citesc?
|
|
||||
|
||||
![]()
In primul rand ar trebui sa vorbesti cu preotul duhovnic, sau preotul de la parohia de unde apartii. Dansul iti va da cu siguranta niste sfaturi. Sa porti cruce asupra ta, sa citesti Acatistul Sfantului Ciprian, Acatistul Sfantului Grigorie Decapolitul si nu in ultimul rand Acatistul Sfantului Nicolae, grabnic ajutator in necazuri. Sa mergi regulat la biserica, sa ti post peste saptamana: luni, miercuri si vineri, precum si posturile de peste an. Sa citesti Paraclisul Maicii Domnului, sa trimiti pomelnice la cel putin 3 manastiri pentru cei vii precum si pomenirea celor morti. Tamaiaza in casa, stropeste cu apa sfintita prin casa, spune neincetat rugaciunea inimii, Tatal nostru, Psalmul 50. Incetul cu incetul viata ta va revenii la normal, insa trebuie sa crezi ca bunul Dumnezeu te ajuta, daca-l rogi din tot sufletul. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa scapi de cele rele si cand ai scapat sa nu renunti niciodata la aceste rugaciuni. DOAMNE AJUTA-TI ! cu mult drag, icamilin
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc din suflet icamilin
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Rugaciune puternica | andrei_im | Rugaciuni | 29 | 26.01.2012 19:51:14 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Ce este deschiderea cartii si daca este justificata? | LETYTIA | Intrebari utilizatori | 12 | 06.01.2011 22:00:25 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|