Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2012, 09:54:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N Vezi mesajul
Veste buna: va fi un final fericit! :)
A avut cateva zile de chin, de plans, de depresie. Acum insa e bine!
Domnul a intrit-o si chiar zambeste. Minunat este Bunul nostru! Cum se indura El de noi toti! :)
Doamne fii laudat si slavit in veci!
Ce veste buna!

Sambata am fost la un botez, o fetita, venita pe lume prin mijlocirea Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, dupa vreo 13-14 ani de casatorie. Eu le-am zis parintilor sa-i puna nume Ana. Parintii au ales alte nume, crestine, si au inchinat-o Sfintilor Parinti cand avea 8 zile.
Insa sa vedeti "intamplare".
Cand a venit parintele sa inceapa slujba de botez a intrebat cum o cheama pe fetita, si desi citise pe certificat cele doua nume, a zis: Ana? rostind apoi si primul nume al fetitei!!!
Mama fetitei s-a uitat la mine imediat, dar i-am facut semn ca toate sunt bune, semn din ceruri ca Sfantii Parinti Ioachim si Ana o ocrotesc, asa am inteles eu acel moment.

Dumnezeu sa o ocrotesca pe Gabriela si copilasul ei!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ispita de dreapta, ispita de stanga carmina Mari Duhovnici si predicile lor 24 31.05.2013 16:22:58
LA MAI MARE ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 15 11.07.2011 18:40:58
Cer un mic mare ajutor unu_oarecare Pocainta 12 13.01.2011 19:28:10
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna zuzu17 Intamplari adevarate 9 05.01.2010 12:44:56
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare mara2008 Generalitati 7 25.12.2009 22:35:45