Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2012, 18:27:54
Coralina Coralina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2012
Implicit Lucruri pierdute și recuperate

• Mă aflam în Franța într-un oraș unde soțul meu plecase cu o bursă.Trebuia să străbatem acel oraș cu 2 autobuze ca să ajungem la gară de unde urma să luăm trenul spre Paris. Aveam fiecare câte o valiză pe roți, laptopul și o sacoșă. În primul autobuz eu m-am așezat pe scaun, în spatele cabinei șoferului, și mi-am pus laptopul pe locul de la geam. Am coborât unde trebuia și am luat următorul autobuz, dar eu uitasem laptopul în primul autobuz.Ajunsesem la gara și ne cumpărasem deja bilete spre Paris.În 10 minute urma să vină trenul.Pe peron mi-am amintit că nu am laptopul.Credeam că e pierdut pt. totdeauna.Aveam toată munca mea de 6 ani de la doctorat (teza, programe ș.a.).L-am trimis pe soțul meu să încerce să-l găsească. Între timp eu mă rugam pe peron cu bagajele lângă mine la Măicuța Domnului, grabnic ajutătoare, la Sf. Mina, la Sf. Nectarie și la alți sfinți.Eram foarte necăjită.Pierdusem și trenul spre Paris.După jumătate de oră s-a întors soțul meu cu laptopul în mână.Minunea era prea mare.Nu îmi venea să cred că l-am recuperat.Am plătit o taxă suplimentară și ne-am dus spre Paris cu primul tren.Le mulțumesc din suflet pt. tot tuturor sfinților și Maicii Domnului.
• Altă dată mă aflam la mare cu socrii mei când socrul meu și-a pierdut portofelul cu acte și bani.M-am rugat Măicuței Domnului, grabnic ajutătoare, Sf. Mina, Sf. Nectarie și altor sfinți ca să îl ajute pe socrul meu să-și găsească portofelul.După jumătate de oră socrul meu a primit telefon de la serviciu de la secretară care îl anunța că o doamnă i-a găsit portofelul lângă o bancă.Acea doamnă își lăsase nr. de telefon ca să poată fi contactată.Am uitat să menționez că în portofel se afla o carte de vizită de a socrului meu unde era specificat locul unde lucrează.A fost o minune că și-a recuperat socrul meu portofelul.Mulțumesc foarte mult Măicuței Domnului și sfinților că ne-au ajutat.Sunt convinsă că fără rugăciune nu mai găseam nimic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului elenavioletacocos Generalitati 148 30.10.2009 12:47:56
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05