Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2012, 11:51:05
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Nu cred ca sinteti in masura sa judecati cine lucreaza si cine nu cu Satana.
Asta o judeca doar proorocii, cei cu daruri de cunoastere.

Iisus a spus dati Cezarului ce e al Cezarului, evreii au fost sub egipteni si cazurile pot continua.
Apoi sintem indemnati sa ascultam de mai marii nostrii pe care tot Dumnezeu ii pune fiindca de Dumnexzeu ascultam.

eu prefer sa cred o profetie care vad ca se implinste decit exagerarile si inveninarea de la Antele si Realitatea.

crestinismul este calea iubirii dar putini o afla

putini sint cei care inteleg mersul vremurilor sau care cunosc si viitorul.

daca exista un caz particular unde nu s-a dat decit 3 milioane acest lucru nu se poate generaliza, trebuie facute demersuri in forurile superioare si la presa daca nu se respecta legalitatea iar daca nici atunci nu se rezolva plecati in alta parte- la privat de ex.

mergeti in Africa sau in Porta Rica daca nu aveti rabdare cum am avut si noi cu iliescu si cu Taricelu si o sa vedeti ca cei din aceste tari ar fi ultrafericiti daca ar avea ce avem noi.

daca nu va comvine democratia si clasa politica actuala intrati in politica toti cei care va plingeti si faceti voi lucrurile mai bune sa vedem ce minuni o sa faceti.
de pe margine e usor de vb.

cind a fost Ciorbea premier a facut si lucruri bune si rele dar cele bune si dureroase si-au vazut beneficiul pe termen lung in privinta macroeconomiei si a scaderii inflatiei. si la vremea aia nu vedeam nimic bun era un tolomac si un prost care abia vb.

da se pot mari salariile si pensiile insa generatiile viitoare ne vor intreba de ce nu am realizat si investitii spre beneficiul lor?

nu sintem pe Marte insa nici in Rai nu sintem

pensiile ridicate la 350 sint ale celor care au lucrat in agricultura deci oameni care sint la tara care mai au in plus niste pamint, animale si care nu traeisc doar din pensie, daca inaintea aveau 100 sau 200 de lei ei au trait si cu acei bani acum ei sint multumiti fata de situatia de atunci.

cind peste o tara vin saracie, puteri straine, razboi , molime ,calamitati, inundatii si tordade cu siguranta ca acolo are niste socoteli Dumnezeu cu acei pacatosi iar pina la urma ele sint lucruri de preferat ca si pedepse si ispasiri decit sa fie pedeapsa prin distrugerea caracterului findca atunci viata rezultata va fi o suferinta si mai mare.

nu puteti cere respect cita vreme nu respectati ,
eu ma sint respectat de basescu intromasura rezonabila as zice egala cu media respectului romanailor.
in rest nemultumirea lipsita de solutii nu rezolva nimic ci mai rau agraveaza.

nu stiu daca chiar credeti in Dumnezeu si daca intelegeti vorba "Faca-se Voia Ta Doamne"
dar va soun ca vor veni vremuri crunte dupa altele crunte si inca altele di abia apoi va fi bine si fericirea promisa ,
iar in vrmea ispasirii cei care vom ramane inca in viata vom fi invidiosi pe cei care au murit fijdca au scapat din anumite puncte de vedere.
vom spune "Ce bine era pe vremea crizei:"

fiindca atunci alimentele vor lipsi iar unde se vor gasi vor fi de 10 oei mai scumpe si nu toate vor corespunde calitativ incit vor muri oamni daca nu pot tine post cu un ceai si o coaja ca vechii pustnici sfinti.

o sa ne bucuram cind vom vedea ca chiar ne rasare spanacu si ceapa
si toata lumea o sa puna mai mult fasole si nimeni cartofi.

Eu stiu sa fac diferenta intre rau si bine. Pentru mine personal, oamenii care fac rau cu buna stiinta altor oameni, lucreaza cu Satana, guvernantii lucreaza cu Satana pentru ca atenteaza cu buna stiinta la viata si bunastarea oamenilor prin masurile care le iau.

Dumnezeu pune guvernantii dar D-zeu nu le spune sa faca rau poporului, ei au liberul arbitru si aleg sa faca rau. Crestinismul este religia iubirii dar guvernantii nu iubesc poporul.

Suntem indemnati sa ascultam de conducere daca acestia fac bine si il au pe D-zeu ori daca acestia lucreaza cu Satana eu nu am de ce sa ascult de ei.

Nu am de ce sa ascult de cineva care impoziteaza pensiile saracilor batrani bolnavi sau care ia painea de la gura copiilor prin taierea salariilor este inuman ce fac ei.

Nu este cazul meu sa am 300 de lei, este cazul unor oameni care lucreaza la primarie, functionari.

Sa nu credeti ca la privat este mai bine, eu am lucrat si la privat si la stat, salariile sunt la fel de mici.

Nu trebuie sa ne comparam cu Africa sau sau cu alte tari in care se traieste mai prost ci cu tari in care se traieste bine daca vrem sa progresam.

Oricum in Africa de Sud sunt si salarii bune de 1000 de euro asa ca sunteti prost informat.

Sunt nemultumita de guvernare pentru ca am dreptul sa fiu, credeti ca politica strutului este buna, de asta se ajunge aici pentru ca suntem lasi si nu facem nimic, dupa ce oamenii au protestat imediat au inceput sa se mai miste lucrurile. Nu am de ce sa intru in politica, nu ma intereseaza.

Sa nu credeti ca oamenii sunt nemultumiti doar pentru ca asa au ei chef de protestat, ei sunt asa pentru ca le-a ajuns cutitul la os, cati oameni vreti sa mai plece din tara ca sa se rezolve ceva?

Nu aveti d-voastra de unde sa stiti daca calamitatile naturale le-a trimis D-zeu pentru a pedepsi pe pacatosi! Daca credeti asta, inseamna ca il invinuiti pe D-zeu de fapte rele, de acte de razbunare, D-zeu este bun el nu se razbuna pe oameni! Parca spuneati ca doar proorocii sunt in masura sa judece, sunteti cumva prooroc ca sa stiti de ce exista calamitati pe lume?

De unde stiti cumva ce vremuri o sa vina? Avetti darul previziunii cumva?

Cred in D-zeu.

Oricum, ca incheiere as vrea sa spun doar ca ar trebui sa va fie rusine ca ati votat cu Basescu, si inca de 2 ori, din cauza d-voastra indirect o ducem asa cum o ducem, ar trebui sa va fie rusine.

Last edited by TunsDiana; 05.03.2012 at 11:58:50.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credinta in zodii vs. dogma liberului arbitru laurastifter Alte Religii 21 23.06.2013 15:54:57
Sfarsitul programat al democratiei sunsray Generalitati 12 10.02.2012 15:07:22
Dogma este obligatorie pentru mantuire catalin2 Dogmatica 137 04.10.2011 15:59:10
Religie, Dogma, Ortodoxism vs Buddhism, Hinduism vs iubirea libera a Divinitatii Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 126 31.01.2011 16:41:30
De unde avem dogma trinitatii ? Eutifievv_emi Despre Sfanta Scriptura 56 28.02.2010 18:29:42