![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu stiu sa fac diferenta intre rau si bine. Pentru mine personal, oamenii care fac rau cu buna stiinta altor oameni, lucreaza cu Satana, guvernantii lucreaza cu Satana pentru ca atenteaza cu buna stiinta la viata si bunastarea oamenilor prin masurile care le iau. Dumnezeu pune guvernantii dar D-zeu nu le spune sa faca rau poporului, ei au liberul arbitru si aleg sa faca rau. Crestinismul este religia iubirii dar guvernantii nu iubesc poporul. Suntem indemnati sa ascultam de conducere daca acestia fac bine si il au pe D-zeu ori daca acestia lucreaza cu Satana eu nu am de ce sa ascult de ei. Nu am de ce sa ascult de cineva care impoziteaza pensiile saracilor batrani bolnavi sau care ia painea de la gura copiilor prin taierea salariilor este inuman ce fac ei. Nu este cazul meu sa am 300 de lei, este cazul unor oameni care lucreaza la primarie, functionari. Sa nu credeti ca la privat este mai bine, eu am lucrat si la privat si la stat, salariile sunt la fel de mici. Nu trebuie sa ne comparam cu Africa sau sau cu alte tari in care se traieste mai prost ci cu tari in care se traieste bine daca vrem sa progresam. Oricum in Africa de Sud sunt si salarii bune de 1000 de euro asa ca sunteti prost informat. Sunt nemultumita de guvernare pentru ca am dreptul sa fiu, credeti ca politica strutului este buna, de asta se ajunge aici pentru ca suntem lasi si nu facem nimic, dupa ce oamenii au protestat imediat au inceput sa se mai miste lucrurile. Nu am de ce sa intru in politica, nu ma intereseaza. Sa nu credeti ca oamenii sunt nemultumiti doar pentru ca asa au ei chef de protestat, ei sunt asa pentru ca le-a ajuns cutitul la os, cati oameni vreti sa mai plece din tara ca sa se rezolve ceva? Nu aveti d-voastra de unde sa stiti daca calamitatile naturale le-a trimis D-zeu pentru a pedepsi pe pacatosi! Daca credeti asta, inseamna ca il invinuiti pe D-zeu de fapte rele, de acte de razbunare, D-zeu este bun el nu se razbuna pe oameni! Parca spuneati ca doar proorocii sunt in masura sa judece, sunteti cumva prooroc ca sa stiti de ce exista calamitati pe lume? De unde stiti cumva ce vremuri o sa vina? Avetti darul previziunii cumva? Cred in D-zeu. Oricum, ca incheiere as vrea sa spun doar ca ar trebui sa va fie rusine ca ati votat cu Basescu, si inca de 2 ori, din cauza d-voastra indirect o ducem asa cum o ducem, ar trebui sa va fie rusine. Last edited by TunsDiana; 05.03.2012 at 11:58:50. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta in zodii vs. dogma liberului arbitru | laurastifter | Alte Religii | 21 | 23.06.2013 15:54:57 |
Sfarsitul programat al democratiei | sunsray | Generalitati | 12 | 10.02.2012 15:07:22 |
Dogma este obligatorie pentru mantuire | catalin2 | Dogmatica | 137 | 04.10.2011 15:59:10 |
Religie, Dogma, Ortodoxism vs Buddhism, Hinduism vs iubirea libera a Divinitatii | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 126 | 31.01.2011 16:41:30 |
De unde avem dogma trinitatii ? | Eutifievv_emi | Despre Sfanta Scriptura | 56 | 28.02.2010 18:29:42 |
|