![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca daca sunt cu adevarat pocaiti si vor ramane asa pana la sfarsitul vietii, vor ajunge direct in rai.
Da, fara sa mai treaca prin purgatoriu. Dumneavoastra ce parere aveti? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in purgatoriu, nu sunt catolica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunteti catolica, sunteti politiciana...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
iar dumneata esti mai rau ca un politician, castigi 1 euro/minut, finantat de niste necajiti care abia daca castiga 5-600 lei muncind toata ziua la patron.
chiar, nu-ti crapa obrazul de rusine, cand iei banii aia ??? sa incasezi 200 lei pe 50 minute cand stii ca un salariu este 600 lei /22 zile lucratoare ~ 30 lei pe zi, adica omul trebuie sa munceasca 6 zile ca sa te plateasca pe mata ca reciti o predica o ora??? |
|
|||
|
|||
![]()
Profetule, stii bine ca esti la carantina in perioada 04.03.2012-18.03.2012.
Nu mai incerca sa fortezi usa ca nu tine... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intrebarea ramane: nu ti-e rusine sa beneficiezi de munca pe 6 zile a unui amarat, ca sa-ti umfli buzunarele, rostind niste ineptii timp de 50 minute??? |
|
|||
|
|||
![]()
As dori sa adaug urmatorul aspect:
- alegerea locului de slujire in functie de atmosfera materiala; nu stiu cum se face ca dupa ce un pastor/lucrator itinerant ajunge cunoscut merge tot la mai bine, prima destinatie poate fi SUA, Canada, Europa de Vest, Australia. Totdeauna "spiritualizeaza" plecarea lor la mai bine, nu stiu cum ca pe nimeni din ei nu-i indeamna ceva sa mearga in Asia, Africa, America Latina. Dar acolo nu merge nimeni chemat de oameni, nu sunt oameni bogati care sa te astepte la aeroport iar cu greu supravetuiesti in caldura si praf, de aer conditionat si masina ce sa mai vorbim! Acolo nimeni nu-ti plateste evanghelizarile! Pastori de succes din Romania, au emigrat in tari occidentale foarte bogate pt a castiga si mai multi bani!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare o dovada de mandrie ca cineva sa se creada inca din timpul vietii ajuns in rai.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|