Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2012, 18:31:02
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Arrow trebuie să mai și muncim

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Iata pe cineva care pune punctul pe "I". Sunt incredintat ca in situatia ta sunt foarte multi, nu neaparat care frecventeaza acest forum, ci doar un astfel de mod de... socializare, sub diverse pretexte si motivatii.
Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
In concluzie "postul meu" ar trebui sa fie unul in care sa imi concetrez toate eforturile (...) pe gasirea unui loc de munca.

Nu trebuie sa-ti fie rusine si repet: nu esti singura in situatia asta. Mi se pare ca si fratele Ioan Cezar e intr-o situatie oarecum similara si inca multi, doar ca le este rusine sa spuna, poate si din mandrie... Mergand uneori pe la Sfinte Masluri sau pe la manastiri, am auzit de multe ori facandu-se rugaciuni pentru aflarea unui loc de munca. Dar inainte de toate, rugaciunile preotilor sau a oricarui alt rugator, nu aduce nimic nou daca noi insine suntem cu mintea imprastiata si nu stim ce vrem. Dumnezeu ne da, dar macar de traista sa ne ingrijim si noi... De vei face voia Lui, vei fi cu adevarat... binecuvantata. Doamne ajuta.
Da, și mie îmi trebuie un job nou... dar nu acum, ci peste vreo două luni. Rugați-vă și pentru mine!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul + cristiboss56 Pocainta 43 03.08.2012 03:11:25
Postul de pacate vs postul de bucate tigerAvalo9 Generalitati 21 28.02.2012 23:29:05
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12
postul o copila Generalitati 10 31.07.2010 08:15:35
Postul gabriela_iagar Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 11 25.11.2009 15:24:08