![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Profetule, devii plictisitor. Nu ca nu ai fi fost deja dinainte...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit aici: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...tuia/#comments
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
un verset care li se potriveste penticostalilor la perfectie:
Mat 23:14. Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că mâncați casele văduvelor și cu fățărnicie vă rugați îndelung; pentru aceasta mai multă osândă veți lua. |
|
||||
|
||||
![]()
amuzant si in acelasi timp foarte trist. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Amuzant, trist si in acelasi timp foarte mincinos. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
uita-te la un calugar, mata stii ca un calugar traieste doar cu doi ardei si o rosie pe zi? deoarece si-a educat trupul in asa fel incat sa nu se imbuibe si a facut juramant de saracie incat nu-i trebuie nimic ce tine de partea materiala si poate sa-L slujeasca pe Domnul intr-un mod onest, spre deosebire de pastorii penticostali care in loc sa munceasca cinstit iau bani de la enoriasi desi nu fac nicio lucrare de tip misiune ca sa aiba nevoie sa fie sprijiniti material! asta e credinta penticostalului: ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|