![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"27. Și când zicea El aceasta, o femeie din mulțime, ridicând glasul, I-a zis: Fericit este pântecele care Te-a purtat și fericiți sunt sânii pe care i-ai supt!
28. Așa este, dar fericiți sunt și cei ce ascultă cuvântul lui Dumnezeu și-l păzesc." Sfânta Evanghelie după Luca 11:27-28 Câtă înșelătorie-n păginuțele voastre dictate de necurați! |
|
|||
|
|||
![]()
Că eu vorbesc urât, e păcatul meu, că tu vrei să mă înșeli uneltind împotriva Dumnezeului meu și a Maicii Sale, e păcatul tău. Care atârnă mai greu nu sunt eu vrednică să cântăresc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mare-i Bunul Dumnezeu, o să mă apere și de rugăciunea ta. :) Și tare-mi place, când argumentația vi se șubrezește, o dați pe limba mioarei din staul. Scoate lupul la vedere! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
te va apara Domnul de cel rau sunt sigur pentru ca te iubeste mai mult decat oricine te-ar putea iubi vreodata si eu nu-ti vreau raul as vrea sa fi fericita sau fericit scuza-ma ca nu inteleg ce inseamna stireana, asta e.dar tu esti fericit(a)??
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i vina voastră, e vina celor care vă oblăduiesc și vă strâmbă literele Bibliei spunându-vă că adevărurile-s cele pe care le citiți. Păcat de atâtea urechi astupate însă.
|
|
|||
|
|||
![]()
draga stireana acum vreau sa ma rog ca mi-e cam somn dar trebuie sa stii ca eu cred biblia mai mult decat orice, deci ar trebui sa fim de acord.stiu ca esti suparata pe buna dreptate caci in credinta ta tu crezi din toata inima ca noi suntem rataciti si ne pierdem,ar trebui sa-ti fim recunascatori pentru asta .pe de alta parte esti furioasa ca am incerca sa va corupem de la credinta stramoseasca dar n-ar trebui sa fi asa,lupta noastra e cu duhurile rautatii si nu le putem birui decat ascultand si implinind cuvantul din biblie de aceea il citesc si ascult.tu nu ai aceiasi dorinta?Hristos sa-ti ne dea lumina.acum mi-a sarit si somnul,oricum iti urez noapte buna
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sănătate tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În fața acestei pretenții instituționale, eu vin cu singurul argument demn de luat în seamă, argumentul folosit de Hristos - Scriptura: "Și răspunzând, Iisus i-a zis: Mergi înapoia Mea, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și numai Lui Unuia să-I slujești"."(Luca 4,8 - versiunea ortodoxă)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|