![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ati putea folosi acest verset ca argument, nu stiu de ce nu il folositi:
1 Tesaloniceni 4:16 „Însuși Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor, cu glas de arhanghel“. Isus are, așadar, „glas de arhanghel“. Din acest verset reiese că Isus este arhanghelul Mihail?? de ce nu spune direct: este arhanghelul Mihail??? |
|
|||
|
|||
![]()
Căci, căruia dintre îngeri a zis El vreodată: „Tu ești Fiul Meu; astăzi Te-am născut”?
deci este cat se poate de clar, Isus nu este un inger si nici inger-sef. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum am mai spus Biblia nu zice tot ceea ce vreți dumneavoastră, dar dacă puneți cap la cap toate textele veterotestamentale referitoare la Dumnezeu Fiul, vă puteți face o imagine corectă.
|
|
|||
|
|||
![]()
expresia "Dumnezeu Fiul" este nebiblica! eu am citit numai "Fiul lui Dumnezeu" sau "Dumnezeu".
|
|
|||
|
|||
![]()
"Dumnezeu, pe care Dumnezeu Îl numește Fiul Meu" - vă convine această formulare? Dacă da, puteți s-o înlocuiți.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca Scripturile ne invata sa nu trecem peste ceea ce este scris, atunci sa nu tragem concluzii pe care apostolii nu le-au tras ! lasati asta cu Mihael=Isus (este doar o doctrina a cultului adventist) |
|
|||
|
|||
![]()
E același lucru într-o altă formulare
![]() Nu eu (ori alt adventist) am inițiat topicul, am încercat doar să răspundem la niște întrebări. În definitiv, nu este o "doctrină a cultului adventist" esențială mântuirii, ori fără de care s-ar prăbuși adventismul, ci o simplă interpretare biblică. Veșnicia va dovedi dacă a fost corectă, ori nu. Nici măcar n-am pretenția să fiu aprobat... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|