![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
sunt persoane care se nasc si mor intr-o anumita credinta si nu au ocazia macar sa aiba tangente cu crestinismul,dar poate au fost niste oameni buni,oare aceia sunt damnati la chinuri vesnice?Chiar crezi ca un Dumnezeu care l-a dat pe unicul Sau Fiu sa moara pe cruce din iubire de oameni ar fi capabil de un asemenea nonsens?
|
||||
|
||||
![]()
foarte bine ca ai plecat de acolo ca tiai fi pierdut sufletul,dar ai avut noroc,dar trebuie sa participi de acum in colo la Liturghie cea catehumenic,dar nu-ti fa griji dar noroc.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu iti recomand un manual de teologie dogmatica ortodoxa. Aici o sa gasesti elementele de baza ale crestinismului ortodox si diferentele in raport cu celelalte culte..
|
|
|||
|
|||
![]()
si daca prietena era tot reformata, presupun ca nu ti-ai fi pus problema schimbarii religiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce se intampla daca un reformat se impartaseste la ortodocsi?crede cu toata fiinta in religia ce nu si-a ales-o decat de putin timp,la propriul botez nu avea cum sa aleaga dar acum a PUTUT...Dumnezeule,oare vezi curatia din suflet?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu e botezat in biserica ortodoxa nu cred ca e bine ce a facut |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dumidss; 10.06.2014 at 12:20:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi nu te duci nicăieri.
Asta-i frumusețea.
|
||||
|
||||
![]()
Ca să fii de religie creștin-ortodox trebuie să crezi în Hristos. Dacă nu crezi, nu ești.
Botezul este un dar de la Dumnezeu, însă dacă vrei să îl refuzi este suficient să nu te comporți creștinește. După cum tot dar de la Dumnezeu este și lumina Soarelui, și îl dă tuturor, fără să întrebe pe cineva dacă o vrea sau nu. Însă cei care vor să stea în întuneric găsesc modalități să o facă. Iar dacă ai o problemă cu formularea întrebărilor de la recensământ, cred că trebuie să te adresezi Institutului de Statistică. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa imi schimb duhovnicul | oanamiki26 | Generalitati | 77 | 08.11.2017 17:18:27 |
Schimb de carti | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 31.08.2011 10:02:40 |
Schimb de Carte Ortodoxă | stefania2011 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.06.2011 12:41:09 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|