![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Crestinii traitori simt dragostea lui Dumnezeu si dau marturie despre aceasta. Ei, cand inceteaza a mai experia revarsarea iubirii divine in inimile lor, sufera groaznic. Se simt parasiti. Traiesc o durere sufleteasca de nedescris. Inteleg - altfel decat intelegem noi, cei impatimiti - cuvintele Mantuitorului: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?
Multi dintre acestia au marturisit experientele lor duhovnicesti, ne-au vorbit despre simtirea dragostei lui Dumnezeu; si au facut asta, nu pentru a se lauda inaintea noastra, ci pentru a starni in noi dorinta de a o cunoaste, de a o experimenta, asemenea lor. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 21:28:10 |
| Dumnezeu iubeste neconditionat? | antoniap | Generalitati | 29 | 26.06.2011 22:44:49 |
| am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 22:35:29 |
| Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 09.10.2010 00:32:57 |
|
|