![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Constat că englezii și cei de-o limbă cu ei sunt din ce în ce mai tâmptiți.
|
|||
|
|||
|
In Franta este similar. Am urmarit acum ceva timp un documentar realizat de cei de la pro-vita in Franta si au dat cateva exemple in de bebelusi nou nascuti cu probleme de sanatate minore,care se puteau rezolva printr-o interventie medicala simpla, lasati sa moara dupa ce s-au nascut pentru ca nu erau perfecti,normali, adica aveau o dezabilitate, un handicap fizic. Medicul intreaba parintii daca sa il lase sa moara sau nu. Lasat sa moara, adica fara nici o ingrijire medicala,hrana. Este vb. numai de copii nascuti cu dezabilitati, nu si de cei nedoriti. Documentarul(57 min) de care vorbesc se poate viziona aici:
http://player.vimeo.com/video/6906285 http://www.provitatv.ro/filme-documentare-provita/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa ca da, sa ne trezim: da, Occidentul trebuie distrus. Pe orice cale. Chiar nu vedeti unde ne duce nenorocita asta de uniune europeana a Iadului?! Lasati sloganele cu pretext chipurile crestin. Detest antisemitismul fundamentalistilor Jihadului, insa sunt de acord cu antioccidentalismul lor. Si ca fundamentare faptica si ideologica, si ca metode. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 17.03.2012 at 18:45:04. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu există pădure fără uscături. Probabil ambele afirmații sunt valabile și pentru România.
Last edited by mirela.t; 17.03.2012 at 20:38:28. Motiv: probabil |
|
|
|||
|
|||
|
Journal of Medical Ethics, publicație prestigioasă condusă de profesorul de origine română Julian Săvulescu, directorul Centrului Oxford Uheiro de Etică Aplicată.
In fata valului de critici care, totusi, s-au adus articoului infiorator din Journal of Medical Ethics (!) Savulescu, pe langa faptul ca infiereaza fanaticii si hate speech-ul (!) adresat lor, afirma ca ideea uciderii bebelusilor ESTE DEJA PRACTICATA! Unde altundeva decat in Olanda, unde se pare ca eutanasierea bebelusilor cu malformatii este LEGALA! Intr-adevar, in Olanda exista un asa-zis protocol Groningen care precizeaza circumstantele in care un doctor, la cererea parintilor, poate administra o injectie letala bebelusului diagnosticat cu o dizabilitate. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii O | annajanette | Generalitati | 52 | 26.05.2011 01:46:16 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|