![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
da care biblie e buna ?ca am 4 biblii in casa una ortodoxa una de la catolici,una de la evanghelisti(cadou pe strada) si una de la martorii lui yehova(tot cadou pe strada).era sa primesc una cadou pe strada de la mormoni da am refuzat ca am spus ca am deja 4.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu cumva mormonii au vrut sa-ti dea cartea lor? "cartea lui mormon", care nu e Biblia. martorii lui iehova dau biblii pe strada? ma indoiesc, ca sa tiparesti o biblie costa mult si nu cred ca isi permit chiar asa sa ofere gratuit biblii pe strada, poate au vrut sa-ti dea o brosura. |
|
|||
|
|||
![]()
biblia martorilor lu y are pe coperta "sf scripturi ' "traducerea lumii noi"o am in fata.biblia mormonilor care nu am vrut sa o primesc spuneau ca e diferita ziceau ei ca este cea reala :):):)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Iti mai lipsteste Originea speciilor a lui Darwin!!!! Ati facut un ghem aici care nu mai poate fi descalcit decat taindu-l cu foarfeca! De ce nu alegi calea cea mai simpla? Du-te la Biserica, ai mai multe sanse sa te limpezesti si sa-ti gasesti linistea decat sa asculti tot felul de vorbe... |
|
|||
|
|||
![]()
Păi aceasta-i calea cea mai complicată! La care biserică să se ducă, că sunt sute?! Mai simplu e să ia Biblia- Cartea Adevărului, și să-l afle (Adevărul).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
În afara "adevărului" din denominațiunea ta. Da, mulțumesc Domnului că am scăpat de acest "adevăr"! În schimb tu, n-ai fost niciodată altceva decât ortodox, nu știi cum e să-ți privești dogmele și din afara lor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai in primul rand nu e "denominatiunea" mea e a Domnului.
Si in al doilea rand nu tot ce pare a fi Adevar este Adevar. De multe ori conteaza mai mult sa ne pacalim noi insine ca exista o cale mai usoara spre Adevar.Dar nu e neaparat cea dreapta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să-L lași pe Domnul s-o zică. Cel puțin în Cartea Lui nu scrie așa ceva. Și de fapt acest lucru nu-l zice decât cartea voastră
Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|