![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ii multumesc lui Dumnezeu pentru a ma naste crestina,in primul rand si ii ingenunchez de multumire pentru a ma naste si ortodoxa.caci cu greu trece omul la alta credinta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodox- B.O.R.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt pareri impartite si de aici fiecare devvine vehement in sustinerea punctului de vedere.nu cred ca cineva de aici are chef de cearta..sunt din BORR :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Apropo, de toata povestea asta cu acest topic, imi aduce aminte de intalnirile mele prin parc si nu numai, cu amercanii si alte persoane ce distribuiau ziare sau brosuri sectante. Le raspundeam scurt : sunt ortodox. Le taiam macaruana imediat si nu mai insistau. Da, e un exercitiu bun, pana la urma urmei. Nu trebuie sa ne ascundem sa sa ne ferim de credinta noastra a fiecaruia, e chiar, cel putin pentru mine , o placere si chiar o mandrie( in sensul bun, nu al pacatului ). DUMNEZEU SA OCROTEASCA , BISERICA NOASTRA ORTODOXA ! +
|
|
|||
|
|||
![]()
ORTODOX-BOR si-i multumesc Domnului
|
|
|||
|
|||
![]()
crestin-ortodoxa din BOR, dar sunt si eu, vorba lui Danion Vasile, ortodoxa numai in fotografii
|
|
|||
|
|||
![]()
ortodoxa pana in maduva oaselor!+
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 13:29:50 |
|