Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2012, 16:11:36
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
nu pe acest forum (desi nu ar fi exclus!), dar in viata de zi cu zi asa sunt majoritatea!
Daca d-voastra ati avut experiente neplacute cu femeile, sau ati avut la locul de munca astfel de femei, nu inseamna ca trebuie sa generalizati. In primul rand ca nu cunoasteti atatea femei incat sa puteti spune acest lucru. Nimeni nu are cum sa cunoasca fizic vorbind atata lume incat sa poata generaliza.

Si eu as putea sa spun ca barbatii sunt egoisti si nu se gandesc decat la satisfactia personala, materiala sau sexuala, dupa barbatii cu care am intrat in contact dar nu o fac pentru ca mai sunt si barbati buni.
Vechi 20.03.2012, 16:31:35
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Daca d-voastra ati avut experiente neplacute cu femeile, sau ati avut la locul de munca astfel de femei,
Ciudat, nu pare că se plânge, de ce această concluzie?
Vechi 20.03.2012, 16:38:47
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ciudat, nu pare că se plânge, de ce această concluzie?
Pai tocmai spunea ca la locul de munca ..... etc etc, si mie imi pare ca se plange.
Vechi 20.03.2012, 20:27:18
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Pai tocmai spunea ca la locul de munca ..... etc etc, si mie imi pare ca se plange.
nu, nu ma plang, iau oamenii asa cum sunt si mi-ar placea sa cred ca am tot timpul garda ridicata insa de multe ori nu este asa si iau teapa! asta pt ca inca nu am invatat sa nu am atata incredere in oameni!
Vechi 20.03.2012, 21:16:53
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
nu, nu ma plang, iau oamenii asa cum sunt si mi-ar placea sa cred ca am tot timpul garda ridicata insa de multe ori nu este asa si iau teapa! asta pt ca inca nu am invatat sa nu am atata incredere in oameni!
poate trebuia spus asa :
"nu, nu ma plang, iau oamenii asa cum sunt si mi-ar placea sa cred ca am tot timpul garda ridicata insa de multe ori nu este asa si iau teapa! asta pt ca inca nu am invatat sa am atata incredere in oameni!":
Asta trebuie sa dobanditi ca sa capatati liniste ,sa luati oameniiasa cum sunt si sa nu aveti asteptari prea mari de la ei .
Vechi 20.03.2012, 21:21:48
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
sa nu aveti asteptari prea mari de la ei .
pai asta cum se traduce? nu cum am zis eu, cu alte cuvinte sa nu le acordam prea mult credit (incredere)
Vechi 20.03.2012, 21:40:18
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

@ AlinB
Eu scriu una, iar d-voastra veniti cu niste concluzii deplasate. Am spus ca nu regret ce am facut pana acum. Chiar daca as avea posibilitatea sa dau timpul inapoi, tot nu ma vad casatorita la 20 de ani, in conditiile in care eram studenta si intretinuta de parinti, deci probabil tot acelasi drum l-as fi parcurs. Nu consider o eroare faptul ca-ti intemeiezi o familie la 28-30 de ani (sau unii dupa), adica atunci cand considera fiecare ca este pregatit sa-si asume responsabilitati si constient ca a facut alegerea potrivita pentru el/ea.
Vechi 21.03.2012, 10:20:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
pai asta cum se traduce? nu cum am zis eu, cu alte cuvinte sa nu le acordam prea mult credit (incredere)
Eu am zis altceva ,"nu am invatat sa am atata incredere in oameni!"
Nu ati invatat sa aveti incredere ,dar e necesar sa avem incredere ca sa putem trai in lume.
Pe cei care nu prezinta incredere e bine sa nu ne bazam ,sa nu apelam la ei.A nu se confunda prudenta cu lipsa de incredere

Last edited by anita; 21.03.2012 at 10:27:48.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 01:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 01:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 14:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 21:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 02:15:19