Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2012, 19:50:23
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Admiratia lumii NU este un indicator sigur ca esti pe drumul cel bun. Dimpotriva cand lumea te admira prea mult poti fi sigur ca esti unul de-al ei. Asa a spus Isus: "Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei"
a iubi inseamna ceva, a admira cu totul altceva
btw, nu mata ai spus ca voi penticostalii sunteti invidiati??? daca te invidiaza atunci inseamna ca in inima lui este o admiratie, da?

Citat:
Dar in Biserica Penticostala se intalnesc si profetii si exorcizari.
Pentru ca asa a fost si in Biserica Primara.
fake things! crede-ma ca am fost si am vazut.
Vechi 20.03.2012, 20:13:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Va propun si eu un test. Vad ca profetul ataca mereu penticostalii.Asta inseamna 2 lucruri.Ori el are dreptate si atunci ...ma rog, fiecare face ce vrea, ori e posedat si de aia ataca mereu Cultul Penticostal.Deci ar trebui sa incercati o exorcizare, daca profetul se vindeca atunci stim o treaba, daca ramane la fel de critic atunci iar stim o treaba.
Vechi 20.03.2012, 20:19:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Va propun si eu un test. Vad ca profetul ataca mereu penticostalii.
Da, ii atac, pentru ca sunt singurii care promit vindecare trupeasca si in realitate jumulesc de bani pe cei care le cad in plasa. Deci se folosesc de durerea unor oameni pentru a-i extorca de bani. E groaznic!

Citat:
Deci ar trebui sa incercati o exorcizare, daca profetul se vindeca atunci stim o treaba, daca ramane la fel de critic atunci iar stim o treaba.
Au incercat sa ma determine sa vorbesc in limbi, in fel si chip, cu punerea mainilor si cu toate cele, dar nu au reusit.
Ma gandesc ca daca era un duh rau in mine, s-ar fi vazut (daca admitem totodata ca penticostalii au Duhul Sfant, ceea ce ma indoiesc)
Vechi 21.03.2012, 09:28:29
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Da, ii atac, pentru ca sunt singurii care promit vindecare trupeasca si in realitate jumulesc de bani pe cei care le cad in plasa. Deci se folosesc de durerea unor oameni pentru a-i extorca de bani. E groaznic!
Nu vrei tu să te duci să-i ataci pe 5coaste.ro?
Vechi 22.03.2012, 20:34:37
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu vrei tu să te duci să-i ataci pe 5coaste.ro?
Frate Dragos, ma faci sa rad de fiecare data. Insa de data asta...te rog, gandeste-te ca Pentecostul este pogorarea Sf. Duh, actul de nastere al Bisericii celei Una. Cand eram prin anii '90, credeam si eu in gluma cu "cinci coaste"; mi se rupea. Acum stiu ca Pentecostul este ceva sfant, si deci iese de pe lista subiectelor de gluma.
Profetule, ma dezamagesti. Asa meschina e cauza racii tale pe penticostali? O pasarica, care nu a vrut in colivie? S eu, credeam ca esti platit de o confesiune rivala lor...nasol, nici macar asta, o misiune platita, nu e la mijloc.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 22.03.2012 at 20:49:46.
Vechi 24.03.2012, 12:20:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
O pasarica, care nu a vrut in colivie?
care pasare ar dori sa stea in colivie si nu in libertate?

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
S eu, credeam ca esti platit de o confesiune rivala lor
daca ma plateste cineva, inseamna ca fac lucrare de calitate pe care primesc bani, altfel nu m-ar plati!
Vechi 02.04.2012, 02:35:07
andreea.h andreea.h is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Am patit ceva destul de ciudat astazi si am cautat pe net "explicatii", dar nu m-am lamurit foarte bine si ma gandeam ca imi puteti explica mai multe. Eu sunt ortodoxa, dar nu sunt foarte credincioasa, nu am atat de multe cunostiinte despre Biblie, despre darul profetiei
Familia prietenului meu este penticostala si fratele lui are o fetita care ieri a fost binecuvantata (mi s-a parut ca e ca un fel de botez la noi) si am fost si eu invitata, mai fusesem o data in urma cu aproape 2 ani la binecuvantarea unui nepot al prietenului meu dar mi s-a parut cat de cat normal, mai putin partea de rugat cu voce tare, dar ieri in timp ce se rugau, o batrana a inceput sa faca profetii...nici nu stiu cum sa ma exprim...a inceput sa vorbeasca domnul prin ea, spun ei si dupa ce spus sa fim pocaiti alte cele, m-a apucat de picior (ea statea in genunchi langa mine, eu eram in picioare) si a inceput sa strige la mine cu o ura care mi-a ridicat parul pe mine ca o sa ma imbolnavesc si o sa sufar chinuri de neimaginat daca nu ma pocaiesc si nu ma schimb. Ceea ce este si mai ciudat este ca mi s-a facut o frica imensa de ea, m-am simtit foarte ciudat si am inceput sa tremur toata si sa plang...asa ca am iesit afara si am plecat de acolo. Poate cineva sa imi explica ce s-a intamplat acolo si sa ma linisteasca?
Vechi 21.03.2012, 09:20:56
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Wink Profetul de Carton Posedat

Citat:
Vad ca profetul ataca mereu penticostalii.
Da bazaie cam mult si sacaitor precum o musca enervanta...:))
Citat:
Asta inseamna 2 lucruri.Ori el are dreptate si atunci ...
Are dreptate.
De fapt poate Domnul i-a poruncit sa defaime penticostalii. Ca in cazul lui Simei. II Regi 16:10.
Citat:
ori e posedat si de aia ataca mereu Cultul Penticostal.
Nu cred.
Motivatia lui e alta. In tinerete a vrut sa se insoare cu o fata de la penticostali dar tipa i-a dat papucii: " - dispari mai jnapanule de aici, i-a zis, tu crezi ca eu nu vad ca tu vrei sa te "pocaiesti" doar ca sa te insori? Hai, valea!
Poate nu trebuia sa-l alunge chiar asa ca uite ce marcat a ramas saracul profet...
Citat:
Deci ar trebui sa incercati o exorcizare, daca profetul se vindeca atunci stim o treaba
Cel putin un set complet de analize i-ar prinde bine, intr-adevar.
Din cate scrie are probleme serioase cu iubirea de bani. Se pare ca e stapanit de mamona.

Il invit la Constanta pentru un control cu promisiunea ca toata slujirea va fi pro bono.
Vechi 21.03.2012, 09:33:52
Banned

Implicit

Citat:
Motivatia lui e alta. In tinerete a vrut sa se insoare cu o fata de la penticostali dar tipa i-a dat papucii: " - dispari mai jnapanule de aici, i-a zis, tu crezi ca eu nu vad ca tu vrei sa te "pocaiesti" doar ca sa te insori? Hai, valea!
asta ti-a spus tie Duhul Sfant?

Citat:
Il invit la Constanta pentru un control cu promisiunea ca toata slujirea va fi pro bono.
nu, ca te platesc regeste, daca faci treaba buna, numai ca in cazul meu nu e nevoie! sunt curat, "casa" e maturata si impodobita.
Vechi 21.03.2012, 10:37:23
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
numai ca in cazul meu nu e nevoie! sunt curat, "casa" e maturata si impodobita.
Ai mare grijă domnule Profet, te expui unui mare risc:

"Duhul necurat, cînd iese afară dintr'un om, umblă prin locuri fără apă, și caută odihnă. Fiindcă n'o găsește, zice: ,Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieșit.` Și cînd vine, o găsește măturată și împodobită. Atunci se duce de mai ia cu el alte șapte duhuri, mai rele decît el; intră împreună în casă, se așează în ea, și starea de pe urmă a omului aceluia ajunge mai rea decît cea dintîi.``" (Luca 11,24-26)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10