![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Panourile solare in varianta cea mai ieftina la ora actuala nu se amortizeaza nici in 20 ani, in conditiile in care ai putea convinge compania de electricitate sa-ti preia productia suplimentara, daca vorbim si de stocare cred ca poti sa dublezi costurile. Si de unde bani pentru investitia initiala? |
|
||||
|
||||
![]()
S-au dat o gramada de subventii pentru asa ceva... Insa putini se intereseaza.
|
|
||||
|
||||
![]()
se dau subventii doar pt cateva panouri solare...pt eoliene nu stiu...Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Din 2013 o sa inceapa sa vanda terenurile agricole strainilor. Asta au acceptat cand am intrat in UE.
|
|
||||
|
||||
![]()
E ok,sa le vanda,decat sa le vad nelucrate si cu maracini pe ele mai bine sa le lucreze chiar si un strain. Eu as prefera sa fie cumparate de chinezi... Insa probabil vor da doar celor din UE drept de cumparare. Vom vedea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este un motiv pentru care agricultura din Romania nu se dezvolteaza. Si nu pentru ca nu se poate. Este un motiv ptr.care legumele din Romania, lucrate de tarani nu se vand in magazine, si daca se vand se dau pe 2 bani, si in schimb sunt importate o gramada, desi n-ar trebui. Este un motiv ptr. care se vrea vinderea terenurilor agricole strainilor, si nici decum unul bun. Se numeste globalizare. Si globalizarea nu este pentru om. Tara se vinde bucata cu bucata, asta se face. Romanii o sa devina minoritari, si strainii majoritari. Strainul decide soarte romanului, nu invers. Nu este deloc bine ce se intampla si nu este buna invazia strainilor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cat de buna sau rea o fi,insa daca acum agricultura noastra era in floare mai intelegeam. Dar cand vad pamantul nelucrat,parca as vrea sa vina oricine numai sa vad ca e ceva cultivat acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite-aici oameni care au luat atitudine: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...vron/#comments
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avand in vedere trendul economic cred ca viitoru va arata altfel: Bordeie ingropate pe 1/2 in pamant, tavanul max. la 2m, 6 persoane dormind in max. 10 metri patrati, incalzirea la foc de lemne carate cu spatele din padure (daca ai de unde) - lipit de un perete cotetul pentru animale ca sa prinda si ele cat de cat ceva caldura. Adio solare, eoliene, curent electric, adio internet si tablete, mofturi si capricii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa tare ma tem ca: 1. se va produce "bio" si se va exporta cvasi in totalitate - pentru consum intern doar cine isi permite preturile, majoritatea ne vom hrani in continuare cu produse "UE" (adica Turcia si alte surse ieftine si proaste). 2. se va face agricultura intensiva cu fertilizanti, ierbicide, insecticide la greu - o parte pentru consum intern, restul export desi ma intreb unde s-ar putea exporta prost si ieftin, tot noi suntem consumatorul preferintial pentru categoria asta de produse. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|