![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai sunt sate in care se pastreaza traditia. Sigur mai sunt, nu poti sa zici ca nu mai sunt avand in vedere ca Romania e plina de sate si comuna. Unele mai izolate decat celelalte. In Muntii Apuseni de exemplu se pastreaza inca traditia. Si de sarbatori oamenii merg la Biserica in portul national. [Moldovenii de peste prut sunt tare traditionalisti cand vine vb de Biserica. Respecta in tocmai traditia. Nu vezi femeia fara basma la slujba, chit ca e Liturghie,Maslu,nunta,botez. Le dau peste nas romanilor in privinta asta]
@Adriana. Ce zici de muzica asta populara? Intreb numai ptr.ca mie imi plac cantecele acestea si vroiam sa vad ce parere ai si tu. Gabriela Nistor e din Sibiu. Gabriela Nistor - Asta-i cantecul ce-mi place Gabriela Nistor Cantec pentru tata gabriela nistor - fara foame si sudoare Gabriela Nistor-Toti dusmanii mei Nicolae Furdui Iancu - Mai, Ardeal, Ardeal GABRIELA NISTOR.-Aș da lumea asta toată Si la tara si la oras sunt oameni si oameni. Pe mine ma deranjeaza principiul asta, ca oamenii de la tara sunt prosti si nesimtiti iar cei de la oras destepti si de o mie de ori mai buni decat cei de la tara. Nu mi se pare frumos sa te consideri mai sus numai ptr. ca stai la oras. Asa cum si satele si comunele au inceput sa uite de traditie, asa si orasele nu mai sunt ce au fost odinioara. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casa ateilor si casa noastra | Man Teo | Alte Religii | 7 | 04.09.2011 01:54:53 |
Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 09:20:38 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 21:26:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 08:33:31 |
|