Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2007, 02:21:29
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kammy
Multumesc din suflet icamilin
Draga Kammy, azi am vorbit cu parintele meu pentru o fina de-a mea care are mari probleme tot din cauza vrajilor. Pe langa tot ce ti-am scris in mesajul anterior, ar fi bine daca cei dragi din familie te-ar putea ajuta . In ce sens : daca vei incepe sa tii post 40 de zile, timp in care sa citesti de 7 ori Paraclisul Maicii Domnului pe zi( dar nu singura ca dureaza destul de mult dar impreuna cu cei dragi din familie, ti-ar fi mai usor),sa citesti Acatistul Mantuitorului Hristos de 7 ori, sa spui pe zi de 40 de ori rugaciunea TATAL NOSTRU, sa bati 40 de metanii in forma de cruce, 10 metanii la rasarit, 10 la apus, 10 la miazazi si 10 la miazanoapte. Sa gasesti cel putin 3 preoti care sa slujeasca Sfantul Maslu direct pe tine. Ce pot sa-ti mai zic, e fara cuvinte! Dupa cele 40 de zile, cu siguranta se va intampla o minune, dar pana atunci s-ar putea sa ai tot felul de ispite. Increde-te in ajutorul bunului Dumnezeu si toate ti se vor implinii. DOAMNE AJUTA ! cu mult drag,icamilin
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 02:26:27
icamilin's Avatar
Senior Member

Implicit

Primul pas draga kammy, este spre duhovnic, dansul va sti cel mai bine sa te indrume. Sa nu faci nimic pana nu-i ceri sfatul. bine? Te sarut cu drag, icamilin, DOAMNE AJUTA-TI !!!
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 10:09:55
kammy kammy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.09.2007
Implicit

Draga icamilin, poate cuvintele sunt prea putine pentru a-ti multumi sau a-ti spune ceea ce simt, vreau sa spun ca iti multumesc din toata inima pentru ajutor si sa iti ajute si tie Dumnezeu. Multumesc
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 11:27:30
doriflor doriflor is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.09.2007
Implicit

Nu pot intelege cum de isi permite cineva sa vorbeasca de rau pe Doamna Desanka!
Se spune adesea"de morti numai de bine"!Asa ne invata biserica? Sa-ti dai cu parerea despre o persoana pe care nu a-i cunoscut-o ,acuzand-o de fel si fel de practici mai putin ortodoxe mi se pare o nebunie!
Eu am cunoscut-o si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ingaduit acest lucru! De atunci merg regulat la biserica pentru ca mi s-au intiparit in minte cuvintele dumneaei:"Pune-ti genunchii in pamamt si rugati-va,Tatal isi iubeste copiii si le da ceea ce cer!"
Ce lucru poate fi mai frumos decat acesta?
Duhovnicul meu spunea ca daca Doamna a reusit sa aduca macar o persoana la credinta si tot a facut mare lucru!
Doamna ne-a invatat sa ne iubim si sa ne ajutam unul pe altul,unde a gresit? N-o mai judecati va rog! Va implor! Vedeti-va de ale dumneavoastra!
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 22:38:22
icamilin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kammy
Draga icamilin, poate cuvintele sunt prea putine pentru a-ti multumi sau a-ti spune ceea ce simt, vreau sa spun ca iti multumesc din toata inima pentru ajutor si sa iti ajute si tie Dumnezeu. Multumesc
Draga Kammy, as fi tare fericita, sa-mi scri un mesaj cat mai curand, prin care sa-mi spui ca viata ta a revenit la normal. Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne ajuta daca ii cerem ajutorul. Am trecut prin multe si nu=mi vine sa cred ca atunci cand eram mai necajita, cand credeam ca nu mai exista cale de intoarcere, intr-o clipita am scapat de cosmar, ca si cum nici n-ar fi existat. Insa acest lucru nu s-a intamplat intr-o sapatamana, intr-o luna sau intr-un an, au trecut 7 ani, cu bune si cu rele, dar mi-am propus sa merg pe drumul cel bun si ma rog sa reusesc sa raman pe cat posibil pe linia de plutire, doar cu ajutorul bunului Dumnezeu. Lui sa-i multumim din tot sufletul pentru toate prin care trecem. Avem fiecare o cruce de dus, insa nu va fi mai grea decat putem s-o ducem. Sa ai parte de impliniri duhovnicesti si Maica Domnului impreuna cu Fiul Sau , sa te ocroteasca si sa te ajute sa scapi ne necazuri. DOAMNE AJUTA ! cu mut drag, icamilin
Reply With Quote
Vechi 15.10.2007, 17:31:34
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Exemplu! Intr-o tara straina! Odata intr-o joi, iesind din supermarchet i-am dat unei tinere cam brunetica ceva bani in cosulet(tot maruntul pe care il aveam), caci mi-a fost mila de ea cand am vazut-o in frigul ala cantand din acordeon pt ceva bani, departe de tara! Desi stiam ca-i tiganca! Ea nu s-a prins ca sunt román!
O saptamana mai tarziu, tot intr-o joi, desi nu am avut nevoie sa cumpar ceva, am mers totusi "insintctiv" la magazin si am vazut-o iar pe brunetica la intrarea supermarchetului si am recunoscut pe fundul cosuletului maruntul pe care i l-am dat eu cu o saptamana in urma si atunci am realizat dece ma grabeam eu asa sa merg la supermarchet desi nu-mi trebuia nimic! Din supermarchet eu o priveam pe furis, si am vazut-o dandusi broboada din cap, aranjandu-se pesemne pt cand trebuia sa ies, sa fie atragatoare, sa-l cucereasca pe "fraier". Vroia sa-mi "fure "inima" ! Da, tiganca facu-se vraji cu ceea ce i-am dat eu ca sa ma atraga iar la magazin. Si a reusit! Dar Dumnezeu a facut in asa fel ca exact cand am iesit, o alta cersetoare africanca s-a postat pur si simplu in fata mea sa-mi ceara un ban. Si instinciv am inteles ca era o "pilda" pt tiganca, si i-am dat de data asta africancei cativa banuti, ...in vazul tigancii! ca sa vada ca nu m-a pacalit ....
Deci, sunt oameni rai care cu un lucru care ti-a apartinut incerca si ei ...marea cu degetul... pana i-o musca un piranja

Reply With Quote
Vechi 16.10.2007, 06:12:27
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

C-tin, o problema practica. Peste tot in lume monezile si bancnotele, in afara daca sunt patate cumva, si daca te uiti cu atentie si de aproape la ele arata la fel. Cum ti-ai dat seama ca era exact acelasi maruntis pe care i l-ai dat cu o saptamana in urma ??? Poate ii cadea pur si simplu broboada pe ochi si a trebuit sa o indrepte. Sau poate se aranja pentru alt domn din supermarchet. Sau poate se aranja pentru iubitul/sotul sau mai rau care o pazea de la 50 de metri.
Poate ca impulsul ca sa te duci la supermarket cand nu prea aveai ce sa cumperi era o ispita ca sa te faca sa pierzi vremea si sa fii lenes.

Eu stiu ca africanii fac voodoo. Vezi ai grija cui dai maruntis.

Hai sa nu judecam pe nimeni.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2007, 00:51:24
arianda arianda is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan82mihai
Intrebi cat de puternica este o vraja ? De la Parintele Cleopa am invatat ca orice vraja nu are nici o putere daca esti tare in credinta. POST si RUGACIUNE si NIMIC nu se atinge de tine, nici un farmec nu are putere. Citeste viata Sfantului Ciprian si ai sa vezi cine face vraji, si ce efect anemic au ele in fata credintei tari - se risipesc ca praful si ca cenusa suflate de vant. Iti mai recomand si invataturile Parintelui Argatu in legatura cu farmece si cu vraji. Deci o vraja este tot atat de puternica pe cat de slaba este credinta ta.
multumiri pentru cele scrise,asa sa ne ajute D-zeu, o sa ancerc si eu sa am aceiasi idee an gand ,cred ca si gandirea pozitiva te ajuta mult
Reply With Quote
Vechi 15.12.2007, 15:28:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Gandirea pozitiva si stapanirea ei in general nu poate da roade fara intarirea credintei si dorinta sincera de a urma pe Hristos in drumul greu si anevoios, dar cu multe satisfactii, drumul pocaintei. Intarindu-ne in rugaciune, post ,ne intarim in fata vrajmasului. Rugaciunea catre Maica Domnului poate si face minuni mai mult decat orice de pe acest pamant. Sa-L iubim pe Dumnezeu neancetat , cu inima si cu sufletul, iar cele rele se vor risipi ca fumul . O simpla cruce si-o rugaciune ne poate vindeca de toate relele si ratacirile. Repet si iar repet, toate facute cu multa, multa dragoste si convingere.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2007, 15:29:02
camita camita is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.12.2007
Implicit

Buna!Este primul mesaj postat aici,ma alatur voua si cred ca atata timp cat ai sufletul curat,gandire pozitiva,il iubesti pe Dumnezeu neancetat,te rogi lui cu sufletul,cu inima,cu toata faptura ta,sigur NIMIC(ma refer la vraji) nu te poate atinge;oamenii"slabi de inger",cei care nu cred in Dumnezeu sigur ca ei sunt si vor ramane cei mai vulnerabili,in sufletul lor gasesti"terenul propice"pt ca vraja sa se poata instala,parerea mea...!
Se poate sa existe vraji sau nu,nu stiu;tot ce stiu e ca-l iubesc pe Dumnezeu,pe Maica Domnului si pe Fiul Sau,va doresc multa sanatate,Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Rugaciune puternica andrei_im Rugaciuni 29 26.01.2012 19:51:14
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? pompi Preotul 16 21.03.2011 20:32:41
Ce este deschiderea cartii si daca este justificata? LETYTIA Intrebari utilizatori 12 06.01.2011 22:00:25
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11