![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Primul pas draga kammy, este spre duhovnic, dansul va sti cel mai bine sa te indrume. Sa nu faci nimic pana nu-i ceri sfatul. bine? Te sarut cu drag, icamilin, DOAMNE AJUTA-TI !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga icamilin, poate cuvintele sunt prea putine pentru a-ti multumi sau a-ti spune ceea ce simt, vreau sa spun ca iti multumesc din toata inima pentru ajutor si sa iti ajute si tie Dumnezeu. Multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot intelege cum de isi permite cineva sa vorbeasca de rau pe Doamna Desanka!
Se spune adesea"de morti numai de bine"!Asa ne invata biserica? Sa-ti dai cu parerea despre o persoana pe care nu a-i cunoscut-o ,acuzand-o de fel si fel de practici mai putin ortodoxe mi se pare o nebunie! Eu am cunoscut-o si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ingaduit acest lucru! De atunci merg regulat la biserica pentru ca mi s-au intiparit in minte cuvintele dumneaei:"Pune-ti genunchii in pamamt si rugati-va,Tatal isi iubeste copiii si le da ceea ce cer!" Ce lucru poate fi mai frumos decat acesta? Duhovnicul meu spunea ca daca Doamna a reusit sa aduca macar o persoana la credinta si tot a facut mare lucru! Doamna ne-a invatat sa ne iubim si sa ne ajutam unul pe altul,unde a gresit? N-o mai judecati va rog! Va implor! Vedeti-va de ale dumneavoastra! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exemplu! Intr-o tara straina! Odata intr-o joi, iesind din supermarchet i-am dat unei tinere cam brunetica ceva bani in cosulet(tot maruntul pe care il aveam), caci mi-a fost mila de ea cand am vazut-o in frigul ala cantand din acordeon pt ceva bani, departe de tara! Desi stiam ca-i tiganca! Ea nu s-a prins ca sunt román!
O saptamana mai tarziu, tot intr-o joi, desi nu am avut nevoie sa cumpar ceva, am mers totusi "insintctiv" la magazin si am vazut-o iar pe brunetica la intrarea supermarchetului si am recunoscut pe fundul cosuletului maruntul pe care i l-am dat eu cu o saptamana in urma si atunci am realizat dece ma grabeam eu asa sa merg la supermarchet desi nu-mi trebuia nimic! Din supermarchet eu o priveam pe furis, si am vazut-o dandusi broboada din cap, aranjandu-se pesemne pt cand trebuia sa ies, sa fie atragatoare, sa-l cucereasca pe "fraier". Vroia sa-mi "fure "inima" ! Da, tiganca facu-se vraji cu ceea ce i-am dat eu ca sa ma atraga iar la magazin. Si a reusit! Dar Dumnezeu a facut in asa fel ca exact cand am iesit, o alta cersetoare africanca s-a postat pur si simplu in fata mea sa-mi ceara un ban. Si instinciv am inteles ca era o "pilda" pt tiganca, si i-am dat de data asta africancei cativa banuti, ...in vazul tigancii! ca sa vada ca nu m-a pacalit .... Deci, sunt oameni rai care cu un lucru care ti-a apartinut incerca si ei ...marea cu degetul... pana i-o musca un piranja |
|
|||
|
|||
![]()
C-tin, o problema practica. Peste tot in lume monezile si bancnotele, in afara daca sunt patate cumva, si daca te uiti cu atentie si de aproape la ele arata la fel. Cum ti-ai dat seama ca era exact acelasi maruntis pe care i l-ai dat cu o saptamana in urma ??? Poate ii cadea pur si simplu broboada pe ochi si a trebuit sa o indrepte. Sau poate se aranja pentru alt domn din supermarchet. Sau poate se aranja pentru iubitul/sotul sau mai rau care o pazea de la 50 de metri.
Poate ca impulsul ca sa te duci la supermarket cand nu prea aveai ce sa cumperi era o ispita ca sa te faca sa pierzi vremea si sa fii lenes. Eu stiu ca africanii fac voodoo. Vezi ai grija cui dai maruntis. Hai sa nu judecam pe nimeni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Gandirea pozitiva si stapanirea ei in general nu poate da roade fara intarirea credintei si dorinta sincera de a urma pe Hristos in drumul greu si anevoios, dar cu multe satisfactii, drumul pocaintei. Intarindu-ne in rugaciune, post ,ne intarim in fata vrajmasului. Rugaciunea catre Maica Domnului poate si face minuni mai mult decat orice de pe acest pamant. Sa-L iubim pe Dumnezeu neancetat , cu inima si cu sufletul, iar cele rele se vor risipi ca fumul . O simpla cruce si-o rugaciune ne poate vindeca de toate relele si ratacirile. Repet si iar repet, toate facute cu multa, multa dragoste si convingere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna!Este primul mesaj postat aici,ma alatur voua si cred ca atata timp cat ai sufletul curat,gandire pozitiva,il iubesti pe Dumnezeu neancetat,te rogi lui cu sufletul,cu inima,cu toata faptura ta,sigur NIMIC(ma refer la vraji) nu te poate atinge;oamenii"slabi de inger",cei care nu cred in Dumnezeu sigur ca ei sunt si vor ramane cei mai vulnerabili,in sufletul lor gasesti"terenul propice"pt ca vraja sa se poata instala,parerea mea...!
Se poate sa existe vraji sau nu,nu stiu;tot ce stiu e ca-l iubesc pe Dumnezeu,pe Maica Domnului si pe Fiul Sau,va doresc multa sanatate,Doamne Ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Rugaciune puternica | andrei_im | Rugaciuni | 29 | 26.01.2012 19:51:14 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Ce este deschiderea cartii si daca este justificata? | LETYTIA | Intrebari utilizatori | 12 | 06.01.2011 22:00:25 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|