![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar trebuie sa cercetam, ca sa evoluam. ca sa putem sa ajungem mai repede unde avem nevoie, sa putem comunica mai usor, sa ne putem trata sau vaccina. si toate aceste solutii nu sunt operele unor entuziasti. sunt rezultatul a multor ani de studii si de munca. tu le numesti falsuri, sunt de fapt teorii partiale, cu date incomplete, care se construiesc in timp, ajungand sa le contrazica pe cele vechi. dar daca nu ar exista ideea, intrebarea, unde am fi acum? chiar si crestinismul a "evoluat" din iudaism si daca nu ma insel multe rituri se pastreaza si astazi. si Isus a fost un fel de insurgent la vremea lui. cred. nu stiu despre ce cariere imi spui, sau la ce minciuni te referi, te-am pierdut aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cand spun de carierele celor care ne spun ca sant multe minciuni ma refer la o mana de oameni care au ales sa spuna public ca nu exista nici o dovada care sa sustina originea tuturor formelor de viata de pe pamant dintr-un stramos comun. Si multi dintre ei au avut numai de pierdut din cauza asta. Intrebarea este ce se intampla cu un om de ajunge sa spuna asta.Sa spunem ca T.E. este adevarata. Ce se petrece cu cei care dupa ce studiaza ajung sa ne spuna ca santem mintiti ? Sa zicem ca unii ar face-o pentru bani, adica scriu niste carti si asa castiga mai mult dar sant destul de multi care nu fac asta.Practic isi rateaza o cariera, pentru ca nu mai sant primiti pe nicaieri odata ce se impotrivesc teoriei evolutiei. Si apoi vedem cu ochii nostri ca sant posturi de TV cu vadit caracter anticrestin cum este National Geographic. Numai uite-te ce documentare au facut despre Iisus. E treaba lor ce fac dar de ce sa nu-mi pun si eu niste intrebari ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum probabil stii, miracolele nu se predau la scoala copiilor. Le afla in familie, din povesti. Si nu mi se pare normal sa fie initiati din clasa pregatitoare intr-o religie pe care nu au ales-o. Sa invete despre mantuire la 6 ani? Mantuirea a ce? Sa invete la scoala ca daca isi doresc ceva ii pot cere ingerasului? Nu cred ca e spre binele lor. Dar e doar parerea mea. Stiu ca te va supara raspunsul meu si am sa incerc sa fie ultimul, pentru binele amandorura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Salut, Sunt tentat sa cred in teoria evolutionista, mai ales prin prisma studiilor facute in ultimii 20 de ani. Am citit un articol la http://uk.news.yahoo.com/team-sheds-...000212560.html este foarte interesant, despre cum au inceput maimutele sa mearga in doua picioare; e o teorie simpla, legata de obtinerea hranei de zi cu zi cu mai multa usurinta. Voi ce parere aveti? Sunt valabile aceste teorii?" Te-ai lamurit in legatura cu parerea noastra? A contat parerea noastra pentru tine? Last edited by Adriana Cluj; 23.03.2012 at 23:35:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Teoria lui Darwin nu este acceptata de toti oamenii de stiinta. Marele Nikola Tesla nu credea in ea. Nici Issac Newton sau Einstein. Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 23.03.2012 at 23:40:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai era o intrebare: a contat parerea noastra pentru tine?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu cred ca predarea religiei in scoala este un mare pas inainte.Sigur ca ateii recurg la o mare smecherie cu statul laic asa cum au facut si in occident si probabil ca pana la urma o sa castige.Pentru ca ei au transformat statul laic in care libertatea religioasa este garantata in stat ateu in care libertatea religioasa este cel mult ingaduita.Adica inchina-te tu daca vrei in casa ca aici afara conducem noi ateii. ![]() Eu imi aduc aminte cum atunci cand eram mic m-am dus cu parintii la Mangalia si langa hotel era o moschee. Si iesea unul in toiul noptii si canta de mama focului ...era deranjant dar asta e frumusetea statului laic.Lasa-l domnule sa cante, de ce ti-ai facut hotel langa moscheea lui ? Si era comunism atunci. |
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|