![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
acum nu sunt nervos insa in general, da, sunt nevrozat.
stii cand devin nervos chiar irascibil? cand iau teapa si trebuie sa recunosc ca penticostalii mi-au tras-o de multe ori! ai tot timpul din lume, daca ma doare glezna piciorului drept, nu pot merge decat putin, asa ca aici ma gasesti cam la orice ora din zi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ati afirmat pe acest forum ca nu apartineti niciunui cult religios.
Eu v-am sfatuit sa nu mai vagabondati spiritual ci sa va gasiti o biserica. Fie penticostala, fie catolica, fie ortodoxa, fie adventista... Dumneavoastra insa nu mergeti in niciuna. Am inteles care va sunt motivele pentru care nu mergeti in biserica penticostala: sunt prea multi nespalati, tigani, pastorii sunt ahtiati dupa bani, proorocii inseala si mint si multe astfel de motive la fel de "serioase". Intrebarea mea este: de ce nu mergeti in biserica ortodoxa? Ati laudat-o aici pe forum, ati afirmat ca de fapt ea este cu adevarat harismatica, ati apreciat calugarii in antiteza cu pastorii. Daca sunteti sincer in aprecierile dumneavoastra incep sa trag sperante ca veti imbratisa credinta ortodoxa. Deci, astept un raspuns punctual, detaliat, la subiect, sincer: - De ce nu treceti in Biserica Ortodoxa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- monofizit, necesationist, anihilationist, unitarian. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, sa le lasam putin deoparte. Sa vorbim despre raspunsul tau: nu te-am rugat sa fii sincer? Nu ti-am cerut sa spui motivele adevarate? Si toate? Hm? Hai sa te ajut eu. Precizeaza, te rog, daca: - te-ai inchina la Maica Domnului, la icoane si la moaste.Si altele de acest fel. Deci, astept un raspuns sincer, punctual, detaliat. Hai, raspunde ca un om sincer si curajos, dezvolta te rog... P.S. Fii sigur ca dupa ce dai raspunsurile, ele vor fi afisate si pe forumul neoprotestant pe care balacaresti bisericile istorice si te dai drept un viteaz urmas al lui Luther ... :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci: - nu m-as inchina la Maica Domnului, nici la icoane, nici la sfinti; - toate cultele sunt centrate pe bani si pe controlul mintii enoriasilor lor, de aia le evit; - nu as pazi Duminica; - nu consider ca Euharistia este Trupul si Sangele Domnului ci ca simbolizeaza Trupul si Sangele Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ai grija sa nu pui in carca altora "tampeniile" scrise de mine! nu stiu pe cine identifici dumneata pe forumurile respective, dar ai mare grija sa nu faci confuzii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puiule, ce cred eu, nu este inventat de mine, am preluat de la unii sau de la altii! Daca te provoc la o discutie cu privire la diferite doctrine, nu esti in masura sa explici de ce crezi in felul in care crezi, singura concluzie fiind ca ti-ai insusit invataturile doar prin simplul fapt ca sunt doctrinele oficiale ale cultului penticostal. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce esti asa fricos si ma tot faci pe mine sa te trag de limba?
Te-am rugat sa fii sicer, sa fii curajos, sa dezvolti putin subiectul. Ce e asa greu? Cand vorbesti despre penticostali esti foarte spumos. - Deci, precizeaza de ce nu te-ai inchina la Maica Domnului sau la icoane, o consideri idolatrie?Te-am rugat sa fii indraznet, sa-ti exprimi parerile, sa dezvolti. P.S. Cand tu mi-ai pus o intrebare eu am raspuns sincer, concret, detaliat, complet. Te rog nu ma face sa-ti pun 200 de intrebari ajutatoare! Arata ca nu iti este rusine cu convingerile tale! Vorbeste, ce ai, te-ai rusinat deodata? Last edited by penticostalul; 26.03.2012 at 13:11:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- "ziua Domnului", care va veni in curand, sic! si atunci penticostalii vor fi "noii farisei"; e o zi de judecata de care trebuie sa te temi! banii castigati pe nedrept iti vor fi imputati in acea zi; - euharistie/embleme Last edited by Profetul de carton; 26.03.2012 at 13:21:07. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|