![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Macar am aflat ca nu e urmasul lui Luther ca nici Luther n-a mers asa departe cu reforma.
|
|
||||
|
||||
![]()
pai daca a mai avut frati atunci de ce pe cruce Hristos o incredinteaza pe Maria lui Ioan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti unul dintre cei mai duplicitari si falsi oameni pe care i-am cunoscut (chiar daca doar virtual), si nu e de mirare deoarece esti penticostal ! Eu am recunoscut ca nu imi fac si nici nu intentionez sa-mi fac semnul crucii, iar tu nu ai avut decenta sa dai raspunsul la intrebarea daca iti faci semnul crucii!!!!
Dar nu asta e intrebarea, vreau sa te intreb daca respecti cele 10 porunci. Atat si nimic mai mult, pentru moment. Daca voi mai avea ocazia si mi se va permite, o sa primesti si alte intrebari! |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan era ucenicul preferat al lui Cristos (avea incredere in el, mai mult decat in fratii Lui care L-au batjocorit si au ras de El) si Domnul a vrut ca mama lui sa fie in siguranta.
|
|
||||
|
||||
![]()
pai nu spuneai tu ca Maria a mai avut copii? Cum sa fie singura? Faptul ca ei nu credeau in el asta nu insemna ca erau rai (asta in cazul ca ei ar fi existat) Chiar apostolul Iacob era unul din fratii domnului. De ce nu a luat-o el in grija?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeam ca ai inteles, dar iti pot da raspunsul direct: INCHINAREA LA MAICA DOMNULUI NU ESTE IDOLATRIE DEOARECE MAICA DOMNULUI NU ESTE IDOL. Insa, am specificat foarte clar, nu ma inchin decat lui Isus Cristos. Sau lui Dumnezeu, insa daca Domnul Isus este numele (FAPTE 4:12) in care primim mantuire si singurul care ne salveaza, prefer sa ma inchin Lui. Cred ca asta a fost si mentalitatea primilor crestini. Se inchinau lui Dumnezeu insa puneau foarte mult accent pe inchinarea catre Isus. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu singura, in siguranta, mare diferenta. Ceilalti frati probabil nu prezentau incredere.
|
|
|||
|
|||
![]()
-----edit-----
Last edited by penticostalul; 26.03.2012 at 13:50:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar ai decenta si nu face asta in curtea noastra, a ortodocsilor. Du-te si fa-ti propaganda convingerilor in alta parte! Mai mult nu am ce discuta cu dumneata, pentru mine este de ajuns ca am citit ce ai scris. Citeste povestea cu jucatul in curtea altora, am avut motive temeinice sa o repet. |
|
||||
|
||||
![]()
gresit, TOTAL GRESIT .A fost Ap. Iacob fratele Domnului. Nici el nu a fost de incredere?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|