![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Impreuna cu prietenii mei, fie ca sunt vecini de bloc sau colegi de serviciu, ori oameni intalniti in diverse locuri, niciodata nu am ajuns sa ne certam pe motive religioase, eu i-am ascultat si de multe ori le-am dat dreptate, ca nu am inteles anumite aspecte, vina mea! dar intotdeauna am pastrat un echilibru si discutiile au fost facute intr-o atmosfera placuta si relaxanta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu duce discutia in derizoriu, nici eu nu m-am batut, ![]() Maica a fost fecioara inainte de nastere, in nastere si dupa nasterea Domnului Iisus, daca ieri, in ziua de Bunavestire, ascultai predicile din biserica ortodoxa, aveai ocazia sa afli, in eventualitatea ca pana acum nu ai stiut! Gata, am incheiat polemica cu dumneata. |
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau ca nu va face placere sa purtati discutii cu mine.
aceasta floricica este din partea mea pentru dumneavoastra... ![]() Last edited by Profetul de carton; 26.03.2012 at 16:14:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia o floare adevarata si du-te la icoana Maicii Domnului, roag-o sa te ierte, te va ierta ca e milostiva, si sa te ia in paza Sa. Si roag-o sa mijloceasca la Fiul Sau si Dumnezeul nostru pentru dumneata si pentru noi toti. Last edited by Adriana Cluj; 27.03.2012 at 09:21:46. |
|
|||
|
|||
![]()
asa voi face!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă nu vă supărați și să ne ierte Dumnezeu că banalizăm lucrurile acestea serioase; dar parcă e prea de tot grozăvia asta ginecologică! Că asta este, din moment ce ați scris și "în naștere", nu doar "după naștere"...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici o masa fara peste......... era o vorba pe vremuri. Vad ca s-a adunat iar toata gascuta... Du-te dumneata si discuta pe forumul confesiunii dumitale despre ginecologie. N-am vreme de prostirile voastre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Îmi cer scuze, dar dumneavoastră ați dat această turnură postării prin modul de exprimare... Bine că nu sunt ginecologi, ori obstreticieni pe aici să o catalogheze drept "prostioară". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfantul Ioan Damaschin: "Dupa cum atunci cand S-a zamislit, Cuvantul a pazit-o fecioara pe aceea care a zamislit, tot asa si atunci cand S-a nascut a pazit nevatamata fecioria ei, trecand numai prin ea si pastrand-o nevatamata. Asa cum Eva a fost plasmuita din Adam fara impreunare, tot asa si aceasta a nascut pe Noul Adam, care s-a nascut potrivit legii naturii, dar mai presus de firea nasterii, caci Cel din Tatal fara mama se naste din mama fara tata. " O curiozitate, Tricesimus: si cand citesti despre facerea Evei din coasta lui Adam, fara ca acestuia sa-i fi fost lezata integritatea cu ceva, esti la fel de consternat de asa o ,,grozavie,,? btw, daca adevarurile dumnezeiesti ar putea fi intelese deplin doar cu ratiunea, atunci n-ar mai fi nevoie de credinta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|