Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2012, 20:09:23
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
primul pas nu inseamna ca trebuie sa-i sara in brate.
uneori este de ajuns un zambet.
avand in vedere vremurile in care traim, nu ti se pare ca voi, femeile, sunteti cele care pierdeti daca stati in "banca voastra"?
Un zambet,o privire sau initierea unei discutii este ok.
Dincolo de aceste aspecte,nu mai este ok.

Asta imi aminteste de experienta cu o persoana de care am fost f atrasa.
Il cunoscusem dintr-o intamplare,din contactele mele de email iar apoi obisnuiam sa vb pe yahoo de la lucru(in Romania era posibil :)
Reusisem sa devenim amici,daca el iesea cu grupul de prieteni la treatru ma invita si pe mine,daca prietenii mei aveau o petrecere il invitam si eu...
Pt el m-am apucat de multe sporturi si chiar de programare pt a putea petrece mai mult timp in compania lui...am fost amici vreun an sau chiar 2 pana sa am o revelatie ca nu este posibil sa fie ceva serios intre noi vreodata.
Eu cred ca daca cineva este interesat de tine ti-o spune,sau arata intr-o perioada de timp record,nu trebuie sa faci nimic special pt a parea cuiva disponibil.Nu cred ca initierea vanatorii la femei,va tine loc deciziei de interes pe care o astepti de la el.

Iar acest prieten al meu,este inca disponibil si singur-singurel la 10 ani dupa ce l-am cunoscut,fara a fi vreun fustangiu notoriu,ci doar o persoana complicata.
Este f inteligent,are propria lui firma de IT,este un gentleman desavarsit, f atragator,duce o viata sanatoasa(nu bea,fumeaza,mananca excesiv) si lista de calitati continua...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 13:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 20:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 01:15:19